Sari direct la conținut

Petre Grigoras este noul antrenor al Farului

Libertatea

Tehnicianul Petre Grigoras (foto) a fost numit in functia de antrenor principal al echipei Farul Constanta, inlocuindu-l pe Mihai Stoichita. Grigoras revine astfel la Farul dupa doi ani si ii va avea ca secunzi pe Cristian Camui si Marian Dinu. De pregatirea portarilor se va ocupa Ion Rauta. Functia de director tehnic va fi detinuta de Petre Comanita.

„M-am reintors la echipa si nu o sa am nici o problema cu Liviu Mihai, pe care il consider unul dintre cei mai buni fotbalisti din tara. Voi ramane la echipa un sezon, avand optiune pentru inca un an, in functie de rezultate. Obiectivul nostru este clasarea in primele cinci echipe si chiar participarea intr-o cupa europeana”, a spus Grigoras.

Presedintele clubului, Marcel Lica, s-a declarat deranjat de afirmatiile fostului tehnician, Mihai Stoichita. „Nu este adevarat ca am tergiversat plecarea in turneul din Germania si ca nu am vrut sa aducem jucatori. Suntem o echipa serioasa, care se va bate pentru rezultate.

in ultimul timp am discutat cu 50 de jucatori si cu zece conducatori de club, pentru a aduce aici fotbalisti”, a spus Lica.

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro