Sari direct la conținut

Destituiri in sectorul energetic

HotNews.ro

Ministrul Economiei si Comertului, Dan Ioan Popescu, a anuntat, ieri, intr-o conferinta de presa, schimbari in conducerea unor importante companii si autoritati din sectorul energetic. Astfel, presedintele Autoritatii Nationale de Reglementare in domeniul Energiei, Ion Lungu, a fost inlocuit din functie cu Jean Constantinescu, directorul general al companiei Transelectrica.

Conducerea Transelectrica va fi asigurata de Ioan Merfu, fostul director general al Sucursalei Craiova a companiei. De asemenea, Dorin Mucea, membru in consiliile de administratie ale Transelectrica si Hidroelectrica, a renuntat la functia detinuta in cadrul companiei de transport a energiei.

Directorul general al operatorului comercial OPCOM, Victor Ionescu, a fost inlocuit cu Nicolae Opris, fost angajat al companiei Transelectrica. Directorul general al NuclearInvest va fi schimbat din functie cu Marian Mihalcea, absolvent al Facultatii Hidrotehnice din Bucuresti. Grupurile 1 si 2 ale Centralei Nuclear-Electrice de la Cernavoda vor fi conduse de un director coordonator, Dan Bagu.

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro