Sari direct la conținut

Televendeta: Modelul Iliescu-Andreea Marin

Evenimentul Zilei

Televizorul ne-a invatat o mare chestie: ca unele lucruri nu exista, pur si simplu.

Duminica seara, subiectul principal ar fi fost, fara indoiala, remanierea guvernului. Nu sint dintre aceia care afirma fanatic ca politica trebuie sa ne ocupe tot timpul, dar, cind ti se schimba guvernul si cind ies la iveala conflicte pe fata in partidul aflat la putere, se cheama ca ai un subiect. Chiar unul comercial.

Duminica, absolut toate televiziunile importante au iesit la jurnal cu altceva: furtuna, accidente etc. Unele n-au prins deloc in schema remanierea. Altele au informat despre situatie ca despre o cisterna goala rasturnata pe marginea drumului. Dar ce rost are sa-l superi pe Nastase? PSD-ului ii place foarte mult sa nu fie bagat in seama in situatii de criza.

Iliescu nu poate fi intrebat de presa nimic – pentru el, nimic din ce scrie presa nu e adevarat, nu exista din start. Nici macar ce a fost inregistrat pe caseta. Cam ca Britney Spears…

Altceva care “nu exista” la noi, pe linga perechea cu nabadai Iliescu-Nastase: anumite cupluri, iubiri de conjunctura mediatica. Lumea se (a)cupleaza doar pentru ceva reclama. Asta a fost si cazul lui Viziru si Catrinel Sandu. De fapt, s-au despartit de ceva timp.

Dar de ce sa renunti din senin la pictoriale prin reviste si ziare sau la emisiuni intregi despre “cit de mult ne iubim”? Asa ca au asteptat grila de vara, dupa care au iesit cu declaratii “oficiale” de despartire. Acelasi statut il are si cuplul Pepe-Zavoranu – un fel de culme a artificialitatii showbiz-ului de prin partile noastre.

Andreea Marin este o altfel de promotoare a devizei “nu exista”: pentru ea nu exista nici o relatie intima. Si asta, in virtutea unei rigide legi a intimitatii – “viata mea intima nu va priveste” (un fel de viata intima a partidului nu va priveste – modelul Iliescu). Raspuns: macar iubitul/iubita unei vedete ne priveste.

In fond, tu, vedeta, cistigi enorm invadindu-mi, prin intermediul televizorului, spatiul intim – am dreptul, asadar, sa te intreb daca esti cu o persoana publica (Ion Tiriac) si tu, daca esti o vedeta matura, poti raspunde clar: da, sint cu el, altceva? La noi predomina, in showbiz sau in politica, imaturul model Britney Spears, care mai avea putin si se declara virgina si dupa ce ramasese

insarcinata. Astept totusi modelul mai putin ipocrit si mult mai atractiv gen Madonna…

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro