Sari direct la conținut

Cantece Beatles nedifuzate pana in prezent

Stirea Zilei

Cantece nedifuzate pana in prezent, apartinand legendarei trupe Beatles, piese care valoreaza o adevarata avere, au fost gasite intr-un geamantan vechi, pe o piata de mana a doua, in Australia.

Criticii muzicali vor examina in zilele ce urmeaza continutul valizei, despre care se spune ca ar fi apartinut unui apropiat al trupei.

Valiza cu pricina a fost cumparata cu numai 29 de euro la inceputul acestui an de catre un britanic iubitor de calatorii, care se afla in Lara, un orasel din Australia.

Fraser Claughton era in cautarea unei valize vechi, in care sa isi puna lucrurile, insa intr-o piata cu produse de mana a doua a zarit geamantanul care continea 400 de fotografii cu Beatles, programe de concert si casete sigilate pe care era imprimat “Abbey Road”, casa de discuri preferata a membrilor Beatles.

“Am simtit ca am atins curcubeul in Australia”, a declarat Fraser presei. Expertii sunt de parere ca valiza contine arhiva lui Mel Evans, sunetistul trupei Beatles, arhiva care fusese data disparuta de mult timp. Mel Evans, care a murit in anul 1976, realizase o colectie de compilatii in memoria trupei Beatles, care a circulat ani buni in randul fanilor Beatles.

“La un moment dat, colectia lui Mel a disparut, iar specialistii au incercat mult timp sa o gaseasca. Dar iata ca, dupa multi ani, ea a aparut intr-un mod miraculos, tocmai atunci cand nimeni nu mai avea vreo speranta”, a declarat Peter Doggett, expert Beatles.

“Arhiva, care a fost recuperata cu numai 29 de euro, ar costa acum sute de mii de euro daca ar fi scoasa la vanzare”, a mai declarat Doggett.

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro