Sari direct la conținut

Directorul ANR, Marin Uta Chintoan, a demisionat din PSD

Adevarul

Directorul general al Autoritatii Navale Romane, Marin Uta Chintoan, a renuntat, joi, la toate functiile politice din filiala locala a PSD Constanta, el parasind partidul si invocand activitatea sa aproape inexistenta in ultimele sase luni, precum si evolutia situatiei politice pe plan local.

Chintoan, care ocupa functia de vicepresedinte al organizatiei judetene a PSD Constanta, a declarat corespondentului Mediafax ca, de cand la conducerea filialei locale a PSD a fost impusa echipa lui Radu Mazare, el nu a mai fost implicat in nici o activitate politica, nici macar in alegerile locale, desi raspundea de zona Harsova.

„Am simtit ca nu mai sunt agreat in cadrul conducerii, ca nu imi mai gasesc locul in echipa si am considerat ca e bine sa las locul vacant pentru alte persoane, care pot face mai mult pentru organizatie”, a spus Marin Chintoan. El a precizat ca nu se va inscrie, deocamdata, in alta formatiune politica si ca isi va vedea in continuare de activitatea profesionala in conducerea ANR.

Vicepresedintele organizatiei judetene a PSD Constanta, Alexandru Mazare, a declarat, la randul lui, ca il respecta pe Marin Chintoan ca profesionist si ca a avut cu el o relatie „foarte amicala”. Mazare a subliniat ca, in plan politic, Chintoan s-a implicat sub asteptari.

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro