Sari direct la conținut

Noi programe Executive MBA la SNSPA

Ager Press

Departamentul de Management-IROMA din cadrul Scolii Nationale de Studii Politice si Administrative (SNSPA) anunta includerea a trei noi programe de tip Executive MBA in oferta sa educationala pentru anul academic 2004-2005.

Noile programe – Management Financiar, Management Intercultural, respective Managementul Imaginii Organizatiei – raspund cererii in crestere pe piata muncii pentru aceste specializari. Ele se adauga celor trei programe de tip Executive MBA deja existente in oferta scolii: Managementul Proiectelor, Managementul Resurselor Umane, Managementul Organizatiilor Politice si Civice.

“Marele avantaj pe care acest tip de programe il au fata de altele asemanatoare este ca ofera o anumita flexibilitate”, a spus Prof. Dr. Dan Ardelea, Decanul Departamentului de Management.

“Programele Executive MBA dureaza trei semestre a cate 14 saptamani, cu 14 ore in medie pe saptamana in primele doua semestre, ore programate sambata si in doua dupa-amieze, astfel incat studentii isi pot pastra locurile de munca. Ultimul semestru este destinat in principal elaborarii lucrarii de diploma”.

Oferta educationala a scolii mai cuprinde Studii de masterat in management, Studii academice post-universitare de management, fiecare cu durata de doi ani, respective Studii post-universitare de specializare in management, cu durata redusa (1,5 ani).

Admiterea in oricare dintre programele scolii, inclusiv in cele de tip Executive MBA, se face pe baza diplomei de absolvire a unei institutii de invatamant superior cu durata minima de patru ani, a unui interviu si a unui test de tip GMAT. “Buna cunoastere a limbii engleze este absolut obligatorie, intrucat multe cursuri sunt sustinute de profesori straini”, a adaugat Dan Ardelea.

Programele sunt cu adevarat internationale, cu atat mai mult cu cat profesorii straini vizitatori sunt titulari la universitati de prestigiu din mai multe tari (in special SUA, dar si Germania si Franta), aducand astfel cu ei expertiza de management si abordarile specifice tarilor respective.

“Nu ascund faptul ca studentii nostri beneficiaza de un alt mare avantaj, sustinerea din partea SNSPA. Doar in acest mod ne putem permite sa oferim un program tip Executive MBA la numai 600 euro, in conditiile in care programele similare ca si calitate si continut costa si de zece ori mai mult,” a conchis profesorul Ardelea.

* * * Informatii suplimentare: Departamentul Management-IROMA, Bucuresti, Str. Povernei 6-8, tel. 212-9391, 212-9392

www.snspa.ro

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro