Sari direct la conținut

Iordache a accidentat mortal un biciclist

Evenimentul Zilei

Marius Iordache, jucatorul echipei de fotbal Universitatea Craiova, a fost implicat ieri intr-un accident rutier soldat cu decesul unui om. In jurul orei 14.00, Marinel Popa, zis Vilut, se intorcea pe bicicleta de la cimp cind, la intrarea dinspre Craiova a comunei Badosi, a fost lovit in plin de un autoturism de teren marca Toyota Land Cruiser, condus de Iordache.

La bordul masinii cu numarul DJ-99-YOR se mai aflau, in momentul accidentului, sotia si baietelul jucatorului. “Nu stiu exact ce sa va spun. Sint socat! L-am vazut ca mi-a aparut brusc in fata. Am incercat sa-l evit, dar n-am putut”, ne-a declarat Iordache, care sustine ca se ducea la tara. Sportivul crede ca biciclistul a incercat sa schimbe banda de mers fara sa se asigure.

La locul accidentului a sosit, dupa doar citeva minute, si Tibi Lung, acum legitimat la Pandurii Tg. Jiu. “Ma duceam la tara si i-am vazut masina lui Iordache. Am oprit si am observat un om plin de singe si bicicleta facuta zob. Persoana era moarta deja…”, a marturisit portarul, vizibil marcat de acest episod.

Accidentul a fost observat si de un carutas, care i-a dat dreptate lui Iordache. “Eu ma duceam spre localitatea Teasc, cu caruta incarcata de griu. Cind iesii de dupa Peco, il vazui pe unul cu bicicleta in fata mea, la vreo suta de metri”, a povestit Marian Nedelcu, unul dintre martorii oculari. “Pe la plopul ala, intoarse bicicleta pe cealalta directie de mers.

Auzii o bubuitura si, cind ridicai ochii, il vazui sub masina asta mare”, si-a incheiat depozitia carutasul. Declaratia martorului i-a enervat pe satenii strinsi la fata locului, care au fost la un pas de a-l linsa pe fotbalist. “Ba, spune, ba, adevarul! O sa-l cari in circa pe lumea ailalta, daca minti! Ce, iti luasi euroi de la jucator?”, s-au rastit localnicii la Nedelcu.

Politia a ajuns la fata locului foarte tirziu, la aproximativ o ora dupa producerea accidentului. Anchetatorii l-au dus pe Iordache la Spitalul de Urgenta Craiova, unde i-au recoltat probe de singe.

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro