Sari direct la conținut

Recital Sistem la Cerbul de Aur

Roton.ro

Editia acestui an a Cerbului de Aur se apropie! Si cu toate ca a fost dezaprobata excluderea artistilor autohtoni din cadrul recitalurilor din serile Cerbului, se parea ca vom avea pe scena doar “show-uri importate”.

Insa, avem o veste buna: Sistem va fi singura trupa romaneasca ce se va desfasura pe scena de la Brasov, excluzand concurentii.

Cei cinci percutionisti vor da tonul intregului spectacol. Interventia Sistem fiind planificata in deschiderea festivalului, in prima seara de concurs.

Sistem si-au pregatit deja show-ul, efectele si butoaiele pentru seara cea mare, si se declara pregatiti sa fie la inaltimea show-urilor Pink, Ronan Keating.

Momentul are dubla semnificatie de sarbatoare, pentru ca, urmand traditia hiturilor anterioare Sistem au ajuns rapid pe primele pozitii in topuri cu noul single “Sperante”. La doar 6 saptamani de la intrarea piesei in RT 100, Sistem au ajuns pe locul 3 in clasamentul celor mai bune piese difuzate in Romania.

LP-ul Industrial, abia lansat, include 10 piese, printre compozitori numarandu-se Marius Moga, Bogdan Popoiag, Vova Sergheev si bineinteles membrii Sistem care, pe langa a fi foarte buni percutionisti sunt si compozitori originali.

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro