Sari direct la conținut

Network Associates isi schimba numele in McAfee Inc.

Adevarul

Network Associates, Inc., lider mondial in solutii antivirus si antispam, a anuntat ca denumirea noua a companiei este McAfee, Inc. „Ca si companie, suntem intr-un punct critic, si schimbarea denumirii in McAfee, Inc. ne consolideaza imaginea de lider in securitatea informatiei,” a declarat George Samenuk, presedintele McAfee, Inc.

Prin strategia adoptata – McAfee Protection In-Depth-, compania a devenit liderul pietei de „intrusion prevention market”, furnizand solutii de protectie a serverelor, desktop-urilor, echipamentelor „wireless”, precum si a infrastructurilor de retea. Noua companie McAfee, Inc.

va continua sa dezvolte solutii de securitate pentru a proteja toate tipurile de clienti impotriva amenintarilor aflate intr-o continua evolutie. Compania Provision este de cinci ani distribuitorul in Romania pentru produsele si solutiile McAfee.

In luna mai a acestui an, in cadrul unui eveniment de presa, Network Associates si Provision au anuntat extinderea parteneriatului lor prin consolidarea canalului de distributie la nivel national si stabilirea unor actiuni directe de colaborare intre specialistii din cadrul Provision Security Expert Center si cei din echipa AVERT – McAfee, pentru oferirea unui suport continuu de inalta calitate.

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro