Sari direct la conținut

Andi Moisescu si Olivia Steer se casatoresc

Evenimentul Zilei

Deocamdata, el tine secret si locul unde intentioneaza sa isi petreaca luna de miere alaturi de aleasa lui, astfel ca si Olivia va afla doar cind se vor apropia de destinatie. (Si daca e vorba de Kamceatka?) In contrapartida, nici Olivia nu vrea sa spuna nimic despre rochia de mireasa. Andi Moisescu si Olivia Steer s-au cunoscut

intr-o zi de Craciun si au fost impreuna mai bine de doi ani, timp in care, incetul cu incetul, au hotarit ca sint facuti unul pentru celalalt.

“Nu ne-am hotarit deocamdata asupra datei nuntii pentru ca ma gindesc la mai multe locatii in functie de care vom fixa si o data precisa”, ne-a declarat Andi Moisescu. “Nasii sint niste prieteni, Gabi si Marian Pirjol, nu persoane publice. Luna de miere o vom petrece in strainatate, cu siguranta, dar nu spun unde fiindca e o surpriza pentru Olivia.

O sa afle cind se da jos din avion. Vom avea o nunta nici mare, nici mica; vor fi cam 200 de invitati, colegi ai nostri din PRO TV, de la “Marca inregistrata”, publicitari… Acum fac niste liste. Si nu pot sa spun cum am cerut-o in casatorie pe Olivia, va ramine un secret al nostru.”

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro