Sari direct la conținut

Ca$$a Loco, hartuiti de PSD

Evenimentul Zilei

„Ce bine-mi pare ca ai luat teapa”, un refren fara virsta care, de citeva luni, se aude pe buzele tuturor, de la copii la oameni in toata firea: politicieni, antrenori de fotbal, actori sau doctori. Povestea tepei, descrisa metaforic de baietii de la Ca$$a Loco in albumul “De senzatie”, domina topurile.

Celebra melodie nu le-a adus insa numai beneficii baietilor din formatie: intr-un interviu acordat ieri reporterilor EVZ, in holul Hotelului Majestic, din statiunea Jupiter, cei trei ardeleni de la Ca$$a Loco admit ca, dupa lansarea videoclipului, au primit reprosuri de la “cineva din guvern”.

Motivul: ipoteticul “Partid De Senzatie”, prezentat sub forma de pamflet in videoclip, a fost asociat cu un atac “anagramatic” asupra PSD.

Povestea tepei: A inceput prin ‘98, cind ne-a venit in minte ideea. Am zis, hai s-o facem anul asta, apoi anul viitor, apoi a trecut alt an. Ai luat vreodata teapa? Eu iti spun clar, daca tu, acum, te impiedici pe scari si cazi, eu ma bucur si incep sa rid ca ai luat teapa. Toata lumea face chestia asta, numai ca unii sint mai discreti. Noi nu!

“Mircea Rednic fredona refrenul vostru dupa ce Craiova a batut Rapidul. La scurt timp dupa concedierea lui Rednic de la Rapid”.

Da, pentru Copos a fost. Rednic chiar ne-a sunat, am vorbit la telefon. Insa toti il fredoneaza. Taximetristii, de exemplu. Daca unul merge la o comanda si clientul nu apare, ceilalti ii spun prin statie: “Ce bine-mi pare ca ai luat teapa”.

Dupa alegerile locale, am fost invitati de primarul din Comanesti, judetul Bacau, care cistigase cu 70 la suta, sa ii cintam contracandidatului sau. I-am cintat!

“Atit melodia, cit si videoclipul par mai mult o satira la adresa partidului de guvernamint. Ati avut reactii?”

Este, intr-adevar, o satira politica. Cine a inteles-o – a inteles-o, cine nu – ne pare rau pentru el. Au fost reactii. A sunat cineva la postul de televiziune care a difuzat prima data videoclipul. A sunat chiar de doua ori. A zis: “Dom’le, ce-i cu baietii aia, isi bat joc de noi?” Era de la guvern.

Dar nu e prima data, si Trita Fanita ne-a dat in ma-sa cind am scos pe piata melodia “Vind fin”. Acum a fost vorba de un functionar de la guvern, care s-a bagat in seama. O fi vrut sa dea bine la sefu’.

“Revenind la tepele noastre… cum ar arata Romania fara tepe si tepari?” Ca Olanda. (A.M.)

Oferta verii: leul de 1.000 de euro

Puiutul de leu Bagheera s-a nascut la Sinaia, are doua luni si jumatate si transpira pe litoral de dimineata pina seara, tirit intr-un lant, ca un ciine. Pentru 150.000 de lei, “pozarul” iti face o fotografie (cu un Polaroid) cu Bagheera. Stapinul, care se prezinta “Puiu Leu”, este unul dintre “combinatorii” de animale exotice care isi fac veacul pe litoral.

Ne-a cerut 50.000 de lei ca sa ne lase sa fotografiem puiul de leu. Fara sa stie ca sintem ziaristi, l-am intrebat daca vinde animalul. 1.000 de euro: atit ne-a cerut pe Bagheera sau pe un alt pui – are mai multi, inclusiv masculi. (A.M.)

Cu motoarele forjate

Un grup de motociclisti din Croatia strabatea, in viteza si cu motoarele turate, la orele prinzului, soseaua Constanta-Mangalia. Cu corturile in spate si aragazurile de voiaj pe mini-portbagajele motoarelor, dar mai ales cu mult chef de distractie, ei au ales sa se instaleze in campingul de la Olimp. (C.O.)

Paianjenul cu carapace loveste din nou

Paianjenul cu carapace ataca iarasi. O femeie din localitatea constanteana Lumina a ajuns la Spitalul de Urgenta Constanta dupa ce a fost muscata de o asemenea insecta. Mariana Pirvulet, in virsta de 62 de ani, sustine ca paianjenul era negru si, imediat dupa muscatura, a simtit o durere foarte puternica. Starea femeii este acum stabila.

Reamintim ca, in sezonul estival trecut, atit litoralul, cit si localitatile din judetul Constanta au fost invadate de paianjeni negri cu carapace, iar zeci de turisti si localnici au ajuns la spital in stare de soc anafilactic dupa ce au fost atacati de aceste insecte.

Ochelarii de soare, vedete la mare

Daca v-ati uitat ochelarii de soare acasa sau daca vreti ochelari “de fite”, ofertele pe litoral sint pentru toate buzunarele. De la 50.000 de lei ochelarii de soare pentru copii, preturile ajung la 120.000-140.000 perechea de ochelari normali. La peste 700.000 sint cei “de fite’, care, spun vinzatorii, se dau ca piinea calda.

Delia someaza pe litoral

Delia Matache, fosta “jumatate” de la N&D, a aterizat ieri, de la Cap Aurora, la Hotelul Majestic din statiunea Jupiter, unde a participat la emisiunea lui Teo. Superba blonda (clasata pe locul 20 in topul celor mai frumoase femei, intocmit de revista FHM) ne-a spus ca nu vrea sa cinte pe litoral fiindca oferta (financiara) ar fi cam slaba.

Delia a mai zis ca prefera sa cinte prin tara si ca, in curind, va lansa o noua melodie, “foarte de dragoste”. Care este! (A.M.)

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro