Sari direct la conținut

BAXI asigura garantie pe viata pentru centralele termice

Gardianul

Baxi Romania ofera o perioada de garantie de 8 ani pentru toate centralele termice BAXI vandute de catre companie, incepand cu luna aprilie a anului in curs. Aceasta perioada reprezitna durata medie de viata a produselor.

Garantia de 8 ani oferita de Baxi constituie o premiera absoluta la nivelul pietei de profil din Romania, unde garantia maxima asigurata pentru centralele termice este de trei ani.

De asemenea, initiativa reprezinta o noutate si in cadrul Grupului Baxi la nivel mondial, Romania fiind in prezent singura tara in care produsele comercializate sub aceasta marca beneficiaza de garantie pe intreaga durata de viata.

„Perioada de garantie «pe viata» oferita de noi pentru orice centrala termica Baxi reprezinta nu numai certificarea faptului ca aducem pe piata din Romania produse de o calitate ridicata, ci si ilustrarea dorintei de a ne implica real in satisfacerea nevoilor clientilor nostri.

De asemenea, faptul ca Romania este prima tara din lume unde Grupul Baxi a decis sa ofere acest avantaj subliniaza increderea noastra in potentialul pe termen lung al acestei piete. De altfel, nu este pentru prima data cand compania noastra lanseaza un avantaj revolutionar in cadrul industriei.

Astfel, in 2002 am extins la trei ani perioada de garantie pentru centralele termice Westen, initiativa ce a reprezentat la randul ei o noutate in cadrul pietei termice din Romania”, a declarat Claudiu Stanciu, director general Baxi Romania.

Garantia de 8 ani oferita de catre Baxi Romania acopera toate costurile legate de potentiale defectiuni de fabricatie ale produsului, atat in ceea ce priveste piesele componente, cat si manopera. Reparatiile vor fi executate numai de catre firme autorizate, iar durata de rezolvare a defectiunii variaza intre cateva ore si o zi, in functie de incarcarea companiilor prestatoare.

Baxi Romania va asigura permanent pe stoc piesele de schimb necesare, pentru toate produsele comercializate.

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro