Sari direct la conținut

Doroftei a mancat doi mici si o salata

Libertatea

Situata in Times Square din Manhattan, aceasta e locul de intalnire al fanilor sportului din orasul american. Anuntata drept lupta anului, partida dintre Leonard Doroftei si Arturo Gatti a fost prefatata in mod inedit de organizatori. Acestia au amplasat in interiorul cafenelei o cabina telefonica.

„Am adus-o pentru a vedea de cat de putin spatiu au nevoie cei doi pugilisti pentru a face un meci de senzatie”, a explicat unul din organizatori. Acesta a subliniat ca ambii boxeri sunt fair-play, nu se tem de lovituri si nu fac niciodata pasul inapoi, de aceea lupta se va da doar in centrul ringului, pe o suprafata echivalenta cu cea a cabinei telefonice.

Spre deosebire de conferinta de presa organizata la precedentul sau meci din SUA, cel cu Paul Spadafora, de la Pittsburgh, cand a aparut imbracat cu un tricou al echipei nationale de fotbal, Doroftei a purtat la intalnirea cu ziaristii blugi si o camasa alba, insa a ramas acelasi diplomat. „Sambata seara (n.r.

duminica dimineata in Romania) voi lupta cu un mare campion, Arturo Gatti, caruia vreau sa ii multumesc ca mi-a oferit sansa sa ma bat pentru inca o centura. Nu stiu daca voi castiga, dar veti vedea o lupta apriga. Le multumesc si celor de la HBO, care mi-au oferit posibilitatea sa fiu parte dintr-un asemenea eveniment”.

Dupa terminarea conferintei de presa, Leonard Doroftei, insotit de intreg sfaff-ul sau de la Interbox, a facut un popas la restaurantul „Harmony”, din Queens, care este patronat de un roman, Cornel Carasimu.

Acesta a pregatit pentru invitatii sai de onoare un adevarat regal culinar, insa Mosu’, aflat la doar 48 de ore distanta de cantarul oficial, s-a limitat in a servi o salata, doi mici, un filet mignon si a baut apa minerala. Dupa care s-a intors la programul zilnic de antrenamente. Pana la meciul cu Gatti nu mai erau decat trei zile.

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro