Sari direct la conținut

Doua noi modalitati de achizitionare a modelului Logan

Romania Libera

Noul produs se diferentiaza de oferta standard printr-un avans mai mic (15%) si printr-o durata de finantare extinsa cu doi ani pana la sapte ani. Dobanda este de 24% pentru creditul in lei si de 9% pentru cel in euro.

Cea mai ieftina versiune care va fi comercializata initial, Ambiance (5700 euro), va putea fi achizitionata in conditiile achitarii unui avans de 35 milioane de lei (15% din valoarea totala) si a unei rate lunare de aproape 4,9 milioane de lei.

A doua varianta de finantare, Modelease, se adreseaza atat persoanelor fizice, cat si firmelor care vor sa cumpere in leasing un autoturism Logan, avansul fiind de cel putin 10% pentru toti solicitantii. In conditiile achitarii unui avans de 15%, clientii care opteaza pentru versiunea Ambiance vor plati o rata lunara de 83 euro.

Durata finantarii in cazul persoanelor fizice este cuprinsa intre unul si cinci ani, valoarea reziduala fiind de 25% din valoarea totala a autoturismului.

Pentru companii durata maxima de finantare este de trei ani, iar valoarea reziduala de 20% poate fi achitata la inceputul sau la finalul contractului.

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro