Sari direct la conținut

Nino D’Angelo, pedofil?

Gardianul

Inainte de concertul dat aseara, italianul Nini D’Angelo a sustinut, la orele pranzului, o conferinta de presa, intr-o sala a Hotelului „Aro”. Desi, initial, intalnirea cu presa ar fi trebuit sa aiba loc la ora 14.

00, artistul a intarziat peste 40 de minute, din cauza ospatarilor de la „Aro”, care i-au servit masa de pranz cu intarziere! Suparat, D’Angelo a incercat sa fie calm cu jurnalistii romani, chiar daca unele dintre intrebari au fost chiar incomode. Cum ar fi, de pilda, cele legate de viata sa privata.

Astfel, solistul a recunoscut ca, in urma cu 25 de ani, era considerat pedofil, pentru ca sotia sa abia implinise… 15 ani, lucru de neconceput in Napoli, de unde este originar cantaretul. Acum insa, totul este normal, duminica viitoare, cuplul urmand sa celebreze cununia de argint.

Ar mai fi de mentionat faptul ca, joi, D’Angelo si-a pierdut atat echipa, cat si bagajele pe drumul spre Brasov si, atunci, cand a dorit sa faca baie, a ajuns la concluzia ca nu are cu ce sa se schimbe. Noroc ca acest calvar a durat doar o ora. Vom reveni.

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro