Sari direct la conținut

Valoarea zilnica pentru produsele lactate si de panificatie acordate pentru elevii din clasele I-IV si prescolarii din gradinitele de stat ***

HotNews.ro

Hotarare nr. 1052 din 8 iulie 2004 pentru actualizarea limitei valorii zilnice pentru produsele lactate si de panificatie acordate pentru elevii din clasele I-IV din invatamantul de stat, precum si pentru copiii prescolari din gradinitele de stat cu program normal de 4 ore, si pentru modificarea anexei nr. 2 la Regulamentul de aplicare a Ordonantei de urgenta a Guvernului nr.

96/2002 privind acordarea de produse lactate si de panificatie pentru elevii din clasele I-IV din invatamantul de stat, aprobat prin Hotararea Guvernului nr. 932/2002

Incepand cu 15 septembrie 2004 se actualizeaza valoarea zilnica pentru produsele lactate si de panificatie acordate pentru un elev, respectiv pentru un prescolar, majorandu-se de la 7.000 lei la 9.000 lei/elev, respectiv prescolar.

Modificarea adusa Regulamentului de aplicare a Ordonantei de urgenta privind acordarea de produse lactate si de panificatie pentru elevii din clasele I-IV din invatamantul de stat:

Se va folosi lapte UHT, ambalat corespunzator. Acolo unde nu este oferta de lapte UHT se poate folosi si lapte pasteurizat, ambalat corespunzator, pastrat pana la servire la temperatura maxima de 8 grade Celsius. Regulamentul nu prevedea ca fiind prioritara utilizarea laptelui UHT.

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro