Sari direct la conținut

BCR premiata de revista britanica Euromoney

BCR.ro

Marti 27 iulie 2004, la sediul BCR, dl. Martin Born, reprezentant Euromoney pentru Europa Centrala si de Est si Asia, a inmanat d-lui Nicolae Danila, presedinte executiv al BCR, diploma pentru “Cea mai buna banca din Romania” acordata Bancii Comerciale Romane pentru performanta, soliditate si calitatea managementului.

„Suntem onorati de aceasta noua recunoastere internationala, bazata pe performantele reale ale BCR, care confirma calitatea strategiei proprii de dezvoltare.

BCR creste organic printr-un parteneriat durabil cu economia romaneasca iar, in contextul eforturilor de integrare in Uniunea Europeana, Romania merita astfel de campioni nationali care sprijina efectiv si eficient procesul de aderare” a declarat presedintele BCR, Nicolae Danila.

Prin acest premiu revista britanica remarca pozitia de lider de piata a Grupului BCR, sustinuta si de performantele subsidiarelor care fac parte din grup respectiv, BCR Asigurari, BCR Leasing, BCR Asset Management si BCR Securities.

Mentionam ca Banca Comerciala Romana (BCR) a fost desemnata, pentru al doilea an consecutiv, de catre revista britanica Euromoney drept „Cea mai buna banca din Romania”.

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro