Sari direct la conținut

Adrian Mutu se simte indepartat de Mourinho

Realitatea Romaneasca

Promisiunea facuta de antrenorul Jose Mourinho lui Adrian Mutu, ca se va baza pe serviciile romanului in sezonul ce urmeaza, pare ca a fost incalcata de tehnician, in turneul din SUA, perioada in care Chelsea a sustinut trei meciuri amicale, iar „Briliantul” a fost utilizat doar 45 de minute.

Suparat ca celorlalti atacanti – Kezman, Drogba si Gudjohnsen – li s-au dat mai multe sanse de afirmare si, implicit, de a lua o optiune suplimentara pentru un loc de titular in echipa, Mutu s-a decis sa-i solicite antrenorului explicatii intr-o intrevedere privata.

Daca agentul sau italian, Andrea Pretti, se afla deja la Londra cand Mutu si-a anuntat decizia de a discuta cu Mourinho, Giovanni Becali a plecat urgent in Anglia pentru a lamuri situatia jucatorului sau. „Mutu doreste sa i se ofere aceleasi sanse ca celorlalti jucatori.

De aceea l-am anuntat pe manager ca dorim sa ne intalnim cat de curand posibil pentru a cunoaste care-i sunt planurile in ceea ce-l priveste pe Mutu”, a declarat Pretti. El a adaugat ca spera ca „Mourinho sa-i considere pe toti atacantii ca fiind de aceeasi valoare si sa nu faca diferentieri”. „Daca situatia nu este aceasta, atunci pozitia noastra se va schimba”, a mai precizat Pretti.

Posibilitatea plecarii lui Mutu de la Chelsea a fost anticipata de articolele aparute in presa italiana, in care s-a scris ca Juventus Torino si Fiorentina sunt interesate de serviciile romanului.

Mai mult, oficialii gruparii torineze au anuntat chiar ca sunt dispusi sa-i plateasca un salariu de 4,5 milioane de euro (cu 1,5 milioane euro mai mult decat castiga la Chelsea) si s-ar multumi si cu un imprumut pe un an, in conditiile in care englezii nu ar dori sa-l vanda pe „Briliant”.

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro