Sari direct la conținut

La «Callatis», Miki a cantat latino

Gardianul

In cea de-a treia seara a Festivalului „Callatis 2004” – „Dialoguri gen Callatis”, Miki a cantat pentru prima data altceva decat house. Alaturi de Pepe, ea a interpretat melodia „Fara tine”, cantec latino in toata puterea cuvantului.

Pe scena festivalului, marti seara a fost randul trupelor de muzica etno. Spectatorii s-au distrat pe cantecele trupelor „Romania” si Benone Sinulescu, „Hora” si „Etno”. Prezentatorii spectacolului au fost Gabriel Cotabita si Alina Sorescu, care au reusit sa poarte, pe scena, un dialog „intre generatii”.

Atmosfera s-a incins si mai mult, daca era nevoie, dupa melodiile lui Pepe, in clipa in care trupa Mandinga a intrat pe scena. Interpretarea Elenei si numarul celor doua dansatoare au fost de nota 10.

Unul dintre cele mai asteptate momente a fost reunirea, dupa mai bine de trei ani, a trupei „Candy”. Claudia, Selena si Giulia au interpretat pentru acest festival unul dintre hiturile verilor trecute, „Lasa-ma in pace”. Abordand un look cu totul diferit fata de pustoaicele de acum cativa ani, mult mai sigure pe ele, cele trei „dive” au incins atmosfera la maximum.

„Cream” a reintrat cateva minute mai tarziu pe scena, alaturi de baietii de la „Simplu” si de Marius Moga. Miniconcertul live sustinut de baieti a strans la intrarea pe scena o multime de admiratoare.

Trei „ilustre” neaparitii pe scena Festivalului Callatis, desi anuntate in program, au fost Loredana, Fizz si „Grupul Sanitar”.

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro