Sari direct la conținut

Keira Knightley, cea mai sexy actrita

Evenimentul Zilei

Keira Knightley le-a devansat pe Angelina Jolie, Marilyn Monroe si Audrey Hepburn intr-un top al celor mai sexy actori si actrite din toate timpurile. In virsta de 21 de ani, starul britanic din “Bend It Like Beckham” si “Love, Actually” a fost foarte aproape sa piarda primul loc in fata Angelinei Jolie, intr-un sondaj al revistei “Empire Magazine”.

Knightley, care a aparut si in recentul film “King Arthur”, a atras atit critici, cit si respect pentru figura ei necizelata. Actrita este de altfel cunoscuta pentru calitatile sale de “non-diva”, stiut fiind ca se imbraca foarte ciudat.

Sarmul sau de fata obisnuita pare sa fie calitatea care a impus-o si in fata blondei Marilyn Monroe, clasata pe locul 6 in topul amintit.

Actorul Orlando Bloom, cunoscut din filmul “Lord of the Rings”, se afla pe cea mai inalta pozitie printre actori in sondajul realizat de aceeasi revista, Johnny Depp clasindu-se al cincilea, Paul Newman pe 12, Brad Pitt, pe un surprinzator loc 15, iar George Clooney ocupa locul 21.

Pe locul 100 se claseaza mai putin cunoscuta actrita japoneza Chiaki Kuriyama, care a aparut in “Kill Bill” – numele acesteia inseamna, in traducere, “castana de munte cu stralucire continua”.

Kate Winslet, care, in 1997, se afla prima in sondajul realizat de “Empire Magazine”, ocupa acum abia locul 35.

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro