Sari direct la conținut

Nicoleta de la Hi-Q se iubeste cu Lucian Viziru

Evenimentul Zilei

Lucian Viziru si Nicoleta Dragan, solista trupei Hi-Q, traiesc o frumoasa poveste de dragoste. Cei doi s-au indragostit unul de celalalt pe platoul emisiunii “Indragosteste-ma de tine”, pe care o prezinta la Acasa TV, impreuna cu Loredana, Pepe, Mihai si Florin de la Hi-Q.

La “Indragosteste-ma de tine”, primul proiect in care cei doi lucreaza ca prezentatori, ei le dezvaluie telespectatorilor emotionante povesti de dragoste. Intimplarea a facut ca, intr-un asemenea cadru, sa descopere ca, de fapt, sint facuti unul pentru celalalt.

“Este adevarat, sintem impreuna, dar nu vrem sa vorbim prea mult despre acest subiect, vrem ca tot ce tine de viata noastra privata sa ramina asa. Noi ne-am cunoscut mai de mult, dar pina cind am inceput sa lucram impreuna la emisiunea nici nu ne gindeam la o posibila relatie. Dar emisiunea ne-a apropiat foarte mult si ne-am dat seama ca ne potrivim”, ne-a declarat Lucian Viziru.

Atit Lucian, cit si Nicoleta se intilnesc dupa cite o relatie de lunga durata. Fostul solist al trupei Gaz pe Foc s-a despartit, acum citeva luni, de Catrinel Sandu, de la National TV, alaturi de care a trait sapte ani. Separarea celor doi a fost surprinzatoare pentru toata lumea intrucit, in repetate rinduri, Lucian si Catrinel anuntasera ca intentioneaza sa se casatoreasca.

Dupa despartirea de Catalin Catoiu, de la VH2, care i-a fost iubit timp de patru ani, Nicoleta isi propusese sa plece definitiv in America, la sora ei. Destinul ei insa nu era peste Ocean. In ultimul moment, Mihai si Florin au sunat-o, propunindu-i sa devina noua solista a trupei Hi-Q.

Iata ca, la citeva luni de la revenirea in plan muzical – Nicoleta a mai cochetat cu muzica in perioada cit a fost la “Scoala Vedetelor” -, ea intilneste si iubirea. Nu cu mult timp in urma ne spunea: “Barbatul cu care as incepe o relatie ar trebui sa-mi placa foarte mult ca sa stau acolo, linga el”.

Chiar daca cei doi protagonisti nu vor sa ofere mai multe detalii despre povestea lor de dragoste, apropiatii si colegii de la Acasa ne-au marturisit ca sint foarte indragostiti unul de celalalt.

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro