Sari direct la conținut

Steaua – Poli Iasi 0-1

Gazeta Sporturilor

Dupa calificarea in grupele Cupei UEFA, programul Stelei s-a incarcat teribil. In medie, trupa lui Zenga trebuie sa joace un meci la 5 zile pina la finalul turului. Dupa Sofia, rotatia jucatorilor nu mai e un moft, ci o necesitate. Pentru aseara, italianul a schimbat banda stinga. Dorinel si Petre Marin out, Nesu si Bostina in primul unsprezece.

Rezultatul? Nesu a inceput promitator, apoi s-a stins, Bostina a cedat si el dupa o prima parte remarcabila, iar Dica a confirmat ca eclipsele de forma se manifesta si in centru la fel ca pe banda stinga.

Stelistii n-au jucat prost deloc, au dominat, au avut ocazii, dar au ratat cu seninatatea celor care cred ca nu au mai nimic de demonstrat acasa dupa confirmarea europeana. Poate si pentru ca Iasiul n-a dat nici un pic impresia ca ar vrea sa interpreteze rolul mielului venit la taiere in Ghencea.

Din victima sigura de pina acum Poli s-a transformat intr-o felina cu ghearele scoase si mereu la pinda. Moldovenii n-au devenit mai valorosi dupa sosirea antrenorului Ionut Popa, dar sigur au jucat mai disciplinat si mai motivat.

Ar fi putut inscrie la una dintre cele 3 ocazii din prima repriza care l-au gasit pe Ciubotariu singur pe flancul sting, dar acesta a demonstrat de ce n-a facut multi purici nici la Rapid, nici la Dinamo. A marcat insa Adrian Cristea (65) cu un sut la coltul scurt, rasplata fireasca pentru o evolutie curajoasa a oaspetilor.

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro