Sari direct la conținut

59 de euro, conectarea la bucla locala a RomTelecom

Ziua

Taxa de conectare a operatorilor de telecomunicatii la bucla locala a RomTelecom va fi de 59 de euro, indiferent daca accesul este total sau partajat, potrivit unei decizii a Autoritatii Nationale de Reglementare in Comunicatii (ANRC).

Totodata, chiria lunara pentru accesul total la bucla locala (legatura intre o retea si utilizatorii finali de servicii) a RomTelecom va fi de 8,37 euro, iar in varianta partajata de 4,2 euro.

Documentul stabileste conditiile in care RomTelecom va pune la dispozitia companiilor interesate propria bucla locala in vederea furnizarii de servicii de telefonie si de comunicatii electronice in banda larga.

Accesul la bucla locala va permite ca infrastructura RomTelecom sa fie pusa la dispozitia operatorilor alternativi, care vor putea astfel sa ajunga la consumatori cu propriile oferte de telefonie si de servicii de comunicatii electronice in banda larga.

RomTelecom va trebui sa ofere companiilor interesate posibilitatea de a instala si conecta in spatiul colocat orice echipament necesar pentru realizarea accesului neconditionat la bucla locala.

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro