Sari direct la conținut

Allianz-Tiriac a devansat Asirom in topul asiguratorilor

Adevarul

Potrivit raportului anual realizat de Comisia de Supraveghere a Asigurarilor (CSA), Allianz-Tiriac a realizat, in anul 2003, venituri de 4.954 miliarde de lei din subscrieri in domeniul asigurarilor generale. Acest nivel este inferior veniturilor din asigurari generale inregistrate de compania Asirom – 4.171 miliarde de lei.

„Pentru Allianz-Tiriac, anul 2003 a reprezentat intrarea intr-o noua faza a dezvoltarii sale – etapa consolidarii”, ne-a declarat Cristian Constantinescu, directorul general al Allianz-Tiriac.

In anul care a trecut, reprezentantii celor doua companii au sustinut, fiecare in parte, ca ocupa locul intai in topul asiguratorilor, dar un clasament dupa totalul primelor subscrise nu s-a putut intocmi, intrucat Asirom a comunicat CSA doar cifrele referitoare la primele brute incasate.

La randul lor, reprezentantii Asirom considera ca „fluctuatiile din topul celor mai performante societati au o relevanta relativa. Pentru evaluarea riguroasa a unei companii, esentiale sunt forta si stabilitatea financiara, increderea pe care clientela o investeste in activitatea ei.

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro