Sari direct la conținut

Anna Lesko, in amor si cu tatal si cu fiul?

Libertatea

Povestea de iubire dintre Anna Lesko si boss-ul Directiei 5, Marian Ionescu, despre care Libertatea a scris inca din iarna pare sa ia amploare, dar sa se si complice.

La Focsani, unde a cantat joi seara la „Zilele municipiului Focsani”, diva lui Irinel Columbeanu a venit singura dar a plecat cu Marian Ionescu, insa pe parcursul concertului si dupa, cand pe scena urcase Directia 5, Anna Lesko nu s-a dezlipit de Carmin Ionescu, fiul prezumtivului ei iubit.

Povestea de dragoste ascunsa dintre Anna Lesko, care oficial e iubita lui Irinel Columbeanu, si Marian Ionescu pare sa se complice si nu atat din cauza „domnului Columbeanu”. Cauza? Fiul liderului de la Directia 5, Carmin Ionescu, cu care diva pare sa aiba o „relatie speciala”.

Joi seara, la Focsani, Anna Lesko a fot invitata sa cante in deschiderea „Zilelor municipiului Focsani”, alaturi de trupa sa din care face parte si… Carmin Ionescu, fiul lui Marian Ionescu. Diva a urcat pe scena in jurul orei 20.30 si la cea de-a doua piesa a oprit concertul acuzand o stare de vertij.

A stat „in culise” 10 minute si, mult dupa incheierea concertului, a spus ziaristilor ca toata ziua s-a simtit rau, nu a putut manca nimic, iar din cauza efortului depus pentru a canta live a ametit. „M-am simtit rau de la canicula. Sunt slabita si de aceea am ametit pe scena. Acum sunt mai bine”, a spus ea ziaristilor.

Dupa cele 10 minute de pauza, la reluarea concertului, intre Anna Lesko si Carmin Ionescu s-a infiripat o comunicare de gesturi si priviri ca intre doi adolescenti indragostiti incat Anna Lesko nici nu l-a mai vazut pe Marian Ionescu care ii facea semne din spatele scenei incercand sa-i spuna ca a ajuns si el la Focsani.

Directia 5 era deja pe scena in momentul in care Anna Lesko si trupa sa au plecat spre hotel. Dupa 45 de minute, cand concertul Directiei 5 era pe sfarsite, microbuzul divei s-a reintors in Piata Unirii din Focsani. De data aceasta Anna Lesko era mai linistita si se schimbase de tinuta de scena semnata de Ramona, „o pictorita designer din Bucuresti”.

in nici cinci minute Directia 5 a terminat spectacolul, iar Marian Ionescu a inceput sa o caute din priviri pe Anna Lesko. S-au imbratisat, insa cand au vazut ca fotografii isi pregatesc aparatele s-au despartit repede. Anna Lesko s-a retras in microbuzul sau unde o astepta Carmin, iar Marian Ionescu a facut ultimele pregatiri inainte de plecare.

A fost momentul in care ziaristii au reusit sa vorbeasca cu diva, care, imediat dupa spectacol s-a eschivat spunand ca nu se simte bine. Stupoare insa… Anna Lesko le-a vorbit ziaristilor din microbuz peste Carmin Ionescu sau mai bine spus cu capul in poala acestuia si cu o mana sprijinita pe piciorul sau.

intrebata in legatura cu mult comentata relatie a sa cu Marian Ionescu, Anna Lesko a negat inca o data acest lucru, afirmand ca bossul de la Directia 5 nu e prietenul ei ci doar colaboratorul sau. „Sunt foarte multumita de albumul produs de Marian Ionescu, muzical vorbind.

Nu este prietenul meu, cu el am doar o relatie strict profesionala”, a declarat Anna Lesko, care a mai spus ca, in continuare, este cu „domnul Columbeanu”. Acelasi lucru l-a afirmat raspicat si Marian Ionescu, dar a parut jenat de intrebarile legate de relatia sa cu Anna Lesko si a incercat sa-i evite cat a putut pe ziaristi.

„Nu sunt cu Anna Lesko si nu fac alte comentarii”, a spus Marian Ionescu. O pozitie similara a avut si Carmin Ionescu, care a spus la randul sau ca intre el si iubita declarata a lui Irinel Columbeanu „nu e nimic”. in jurul orei 22.

30 Marian Ionescu si Anna Lesko, impreuna cu membrii trupei s-au urcat in microbuzul Directiei 5 si au parasit Focsaniul in timp ce Carmin Ionescu a plecat in microbuzul cu care a venit Anna Lesko. Amintim cititorilor nostri ca scandalul privind relatia Annei Lesko cu Marian Ionescu a izbucnit dupa revelionul 2004.

Atunci Libertatea a scris despre faptul ca Irinel Columbeanu si Anna Lesko ar fi facut separat revelionul si ca aceasta s-ar fi consolat in bratele lui Marian Ionescu. si atunci, ca si acum, atat Anna Lesko, cat si Marian Ionescu au negat vehement acest lucru. intre timp in ecuatie a aparut si Carmin.

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro