Sari direct la conținut

Averile nedeclarate ale primarului PSD Tecuci

Telegraf Expres (Tecuci)

De curand „Telegraf-expres” a intrat in posesia declaratiei de avere (ceruta de mult trambitata lege Anticoruptie) pe care primarul Tecuciului, Gheorghe Lazar, ar fi trebuit sa o fi dat pana in prezent publicitatii.

Conform acestui act, completat pe propria raspundere, Lazar sustine ca are in proprietate 10 ha. de teren agricol (dobandite in anul 1991) si 400 metri patrati de teren intravilan (1993). Deasemenea, daca e sa dam crezare aceluiasi document, primarul detine o casa de locuit (1976), doua autoturisme, Dacia 1310 (an fabricatie 2002) si un Renault Laguna (n.r. acelasi model si aceasi culoare cu cel de la Primarie), si doua tractoare U 650. in acelasi timp, Lazar spune ca a! re in banca conturi ce contin 650 milioane lei si 3000 de Euro.

Toate bune si frumoase, numai ca datele primite la redactie de la Serviciul de Taxe si Impozite vin si contrazic ceea ce primarul Lazar incearca sa prezinte opiniei publice. Iata numai o parte din proprietatile descoperite de noi pana acum: Str. Al. Papadopol Calimah nr.1, casa si teren 392 mp, (scutit de impozit); str. Gheorghe Petrascu, intravilan, teren 5000 mp; str. Tecuciul Nou, teren si suprafata construita 5400 mp (scutit de impozit), la care se adauga o proprietate de 845mp vanduta in 2002, aflata pe str. St. O. Iosif.

Dupa cum se poate remarca, datele cuprinse in declaratia data de Lazar nu se prea potrivesc cu realitatea din teren, intrand astfel sub incidenta penalului. Ne intrebam, oare domnul Cozmanca ce are de spus? Cat despre faptul ca Lazar nu plateste nici o lescaie ca impozit pe proprietati, va vom da amanunte in curand.

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro