Sari direct la conținut

Bataie pe ciolan la Dinamo

Evenimentul Zilei

Vicepresedintele Gigi Netoiu si Vasile Turcu, membru in Biroul Executiv, sint nemultumiti de pozitiile pe care le ocupa in organigrama clubului de fotbal Dinamo, fiind tentati sa paraseasca gruparea campioana. “Comandantul” vrea ca FC Dinamo sa devina societate pe actiuni.

Din pricina faptului ca nu i s-a indeplinit aceasta doleanta, Netoiu nu s-a mai implicat in campania de transferari, misiune care i-a revenit in exclusivitate directorului executiv Cristi Borcea. Turcu cere un post de vicepresedinte, dupa ce multa vreme s-a aflat in negocieri pentru a prelua clubul Apulum Alba Iulia. A renuntat la gruparea ardeleana fiindca aceasta are datorii mari.

Oficialul dinamovist, care este nemultumit de faptul ca in club sint mentinuti oameni care nu dau bani, se va intilni in urmatoarele zile cu presedintele Nicolae Badea pentru a trata pozitia sa. Dinamo se zbate in aceste zile sa-l cumpere pe atacantul Andrei Cristea, insa Dumitru Sechelariu refuza discutiile, fiind afectat de pierderea fotoliului de primar in Bacau.

“Ciinii rosii” trebuie sa trimita pina pe 22 iulie la UEFA lotul pentru Champions League. In turneul din Elvetia, Dinamo a infruntat aseara, dupa inchiderea editiei, echipa Servette Geneva, la care este legitimat Viorel Moldovan.

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro