Sari direct la conținut

Boney M revine in Romania

Gardianul

Cunoscuta formatie „Boney M” va veni, vineri, in Romania. Artistii au fost invitati sa participe in emisiunea „70 Show”, de la „Prima TV”, prezentata de carismaticul Virgil Iantu.

Show-ul, pe care cei de la „Prima TV” ni-l promit ca va fi unul cu totul special, va putea fi urmarit in direct, vineri, cu incepere de la ora 20.00.

Fondata in Germania de catre scenaristul si producatorul Frank Farian, „Boney M” a fost una dintre formatiile pop care a dominat topurile americane la sfarsitul anilor ’70 si inceputul anilor ’80 cu o serie de hituri ce sunt ascultate cu aceeasi placere si astazi. Biografia hiturilor „Boney M” este foarte vasta.

Formatia a ocupat de 8 ori locul intai in topurile europene cu hituri precum „Daddy Cool”, „Sunny”, „Ma Baker”, „Belfast”, „Rivers Of Babylon”, „Brown Girl In The Ring”, „Rasputin” sau „Mary’s Boy Child”, iar cele trei albume, „Take The Heat Off Me”, „Nightflight To Venus” si „Love For Sale”, s-au numarat printre cele mai bine vandute in lume, fiind pe primul loc pe

piata europeana.

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro