Sari direct la conținut

Bruce Willis va incerca un tratament experimental pentru regenerarea parului

Gardianul

Suparat foc pentru ca il paraseste podoaba capilara, actorul hollywoodian Bruce Willis este dispus sa incerce un tratament revolutionar pentru regenerarea parului. Desi experimentul nu a fost testat, pana acum, decat pe rozatoare si nu a fost inca aprobat de autoritatile americane, Willis este increzator ca aceasta metoda va da rezultate.

Primul pas al actorului in acest sens va fi acela de a se asigura ca operatia respectiva este lipsita de pericole, apoi va trece la fapte. Tratamentul care ii va fi aplicat starului in cauza este acela de „clonare a parului” si consta in inlocuirea unor celule din scalp. „Tratamentul va fi scump, dar banii nu sunt o problema.

Unele femei gasesc chelia lui Bruce atragatoare, dar el o vede ca pe un semn al batranetii. El isi doreste sa arate cat se poate mai bine”, a marturisit un prieten al actorului.

Plecand de la aceasta stire, jurnalistii britanici de la „The Sun” au avut nastrusnica idee de a-i face starului hollywoodian cateva portrete cu podoabe capilare ale altor vedete, cum ar fi Cristina Aguilerra, Ozzy Osbourne sau fotbalistul columbian Carlos Valderrama. Willis a parasit-o de curand pe actrita Brooke Burns, cu 23 de ani mai tanara decat el. Cine sa-l mai inteleaga?!

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro