Sari direct la conținut

Christina Aguillera cheleste

Realitatea TV

Ca o ironie a sortii, celebra cantareata de muzica pop, Christina Aguillera, cheleste. Exista zvonuri potrivit carora frumoasele extensii blonde de par au fost facute doar pentru a masca locurile fara par de pe capul divei.

Multi considera ca zonele de chelie ale celebrei cantarete au fost provocate de o boala legata de stres, numita alopecie. Nu se stie insa cu exactitate daca cea care a condus la pierderea podoabei capilare a Christinei Aguillera a fost purtarea excesiva a extensiilor de par sau boala. Mai mult, chiar un apropiat al cantaretei a declarat ca diva pierde tot mai mult par pe zi ce trece.

Sursa sustine ca noul aspect al artistei a fost special creat pentru a-i acoperi petele chele de pe cap. Insa, impresarul cantaretei sustine ca zvonurile au fost lansate pentru a-i strica imaginea clientei lui. Pentru a distrage atentia de la scandal, Christina Aguillera incearca sa calce pe urmele rivalei sale, Britney Spears, si sa se casatoreasca.

Presa a speculat ca Aguillera este invidioasa pe atentia de care se bucura Britney si incerca sa revina in lumina reflectoarelor prin actiuni impulsive.

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro