Sari direct la conținut

Cititi in Academia Catavencu

HotNews.ro

Ipoteze de lucru despre debarcarea ministrului Rus

Ex-ministrul Ioan Rus nu a demisionat chiar de dragul Clujului, ci mai degraba a fost anuntat sa se va oferi sa recurga la acest gest. Fostul sef al Internelor si Administratiei a indraznit sa ii reproseze pe fata, lui Adrian Nastase, perspectiva PSD de a o lua in freza rau de tot cind se va trage linie dupa alegerile locale.

Pagina 3 – „Baronii PSD vor trai din ce au adunat in trecut”

Biroul de investigatii a facut, inaintea turului II al alegerilor locale, un fel de analiza finala a activitatii unora dintre candidatii PSD. Cu nume, fapte, locuri, averi, naravuri – urmariti firul povestii, pe lung, in pagina 3.

La Brasov, Fulga cinta pe Scripcaru, in acordurile PSD-ului

La Brasov, candidatul PD este o momeala aruncata pe buletinele de vot de catre PSD. Unul din marile orase ce au alcatuit, in ultimii ani, rezistenta anti-PSD la locale e gata-gata sa aleaga un PD-ist gatit si sustinut ca la carte de fostul profesor de socialism stiintific Gheorghe Fulga, seful SIE. Evident, in numele trandafirilor.

Mona de Freitas: si insarcinata, si cu banii toti

Cum s-a scos Mona de Freitas, sotia lui Bivolaru-BRD, de la pirnaie: in luna februarie a acestui an, Judecatoria Sinaia a aplicat prescriptia si a sters latura penala a unui dosar care consemna niste tepe trase de celebrul cuplu. Dosarul era ingropat de mai multa vreme la racoare, in locul unora dintre faptasi.

Un literat cu litera legii certat

Omul de cultura Augustin Buzura, unul din fanii presedintelui Iliescu, s-a apucat de jonglerii capitaliste cu un imobil confiscat de comunisti. Casa a fost revendicata de fostii proprietari.

Cei 3 R ai ecologistului Vacaroiu: rachie, rom, rasputin

Revista Universul padurii, editata de Romsilva, publica un interviu cu Nicolae Vacaroiu, din care retinem o formula inedita descoperita de presedintele Senatului pentru protejarea padurilor. Ideea este ca, evident, cu cit consumi mai mult, cu atit e mai sanatos!

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro