Sari direct la conținut

Daciana si Turcescu, impreuna la Cesaria Evora

Libertatea

Concertul sustinut de Cesaria Evora a umplut „ochi”, marti seara, Sala Palatului din Bucuresti. Printre miile de persoane care si-au rasfatat urechile cu acordurile inconfundabile ale melodiilor „Divei desculte” s-au aflat si o serie de VIP-uri.

Robert Turcescu, de exemplu, cunoscutul realizator de la Realitatea TV, a „impartit” bucuria spectacolului cu frumoasa Daciana Sarbu, secretar de stat la Autoritatea pentru Tineret. in schimb, Anna Lesko, iubita omului de afaceri Irinel Columbeanu, a venit la concert insotita de Marian Ionescu, managerul ei si al trupei Directia 5.

inca de anul trecut au existat zvonuri despre o presupusa relatie a celor doi, mai ales dupa ce au inceput colaborarea artistica. Pe toata perioada turneului, care a durat trei saptamani si a cuprins opt orase, Anna a fost alaturi de Marian sub pretextul colaborarii, in timp ce Irinel Columbeanu s-a aflat la Constanta.

intrebata daca s-a despartit de Irinel Columbeanu, Anna s-a abtinut de la orice comentariu. „Nu vreau sa discut despre asta. Altceva nu aveti sa ma intrebati?”.

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro