Sari direct la conținut

De la sate…Ginerele i-a fugit in lume cu nora

Desteptarea

Un mos avea un baiat si o fata. Ambii si-au gasit soti si locuiau sub acelasi acoperis. Ginerele mosului s-a combinat cu nora acestuia si au fugit in lume.

Suparat rau, tata socru, in varsta de 77 de ani, tine mortis sa-i faca de rusine pe cei doi amorezi. De cealalta parte, „tradatorii” spun ca si-au luat lumea in cap pentru ca nu mai suportau teroarea din familie.

„Am doi copii, un baiat si o fata. Fata, Alina Erciu, este casatorita de noua ani cu Neculai Erciu si au o fetita de opt luni. Baiatul, Cristinel Relea, traia in concubinaj cu Nicoleta Calin si au o fetita de un an si jumatate. Cu totii locuiam in aceeasi casa.

Pana acum doua saptamani, toate au fost bune si frumoase. Cu vreo luna in urma, ginerele si nora au inceput sa lipseasca noptile de acasa. Pe 4 august, s-a intamplat rusinea. Neculai si Nicoleta, adica ginerele si nora, au fugit de acasa si s-au mutat impreuna.

Fata si baiatul meu au banuit ca cei doi au o relatie dupa prima noapte cand au lipsit. Certata si batuta, nora mea a recunoscut ca a avut relatii sexuale cu cumnatul“, ne-a povestit scandalizat Constantin Relea.

In varianta socrului, cei doi au „savarsit“ un fapt senzational, cu un subiect desprins parca din telenovele, care ar trebui sa apara pe prima pagina a ziarelor.

Contactati, cumnatii indragostit au fost de acord sa-si prezinte si ei varianta, care, culmea, nu seamana deloc cu aceea a tatalui socru.

Story-ul celor doi e mai putin comic decat al batranului.

Neculai a preferat sa reia viata de la zero

Nicoleta Calin, trupesa si frumoasa, si Neculai Erciu, barbat inalt si vanjos, nu au negat cele spuse de socrul inversunat, cum ca ei doi ar fi impreuna, adica intretin relatii intime.

In privinta faptelor care i-au impins spre acest lucru, cumnatii indragostiti ne-au spus o cu totul alta poveste. „Totul a pornit de la soacra noasta, o vrajitoare rea de gura si neagra la suflet.

Ea ne cauta nod in papura pentru orice. Nimic din ce faceam nu era bine“, povesteste Nicoleta.

„Alina, sotia mea, n-a muncit niciodata, sustine Neculai. Eu am adus banul in casa. Am fost plecat in Irlanda, am incercat sa o aduc la mine, ii trimiteam bani, dar nu au lasat-o ai ei. Toate tigancile au ajuns in Irlanda, iar ea, nu.

M-a bombardat cu telefoane si m-am intors. Am inceput o casa in Hemeiusi, iar ea, in loc sa-mi fie de ajutor, ma urmarea si ma facea de ras. N-am auzit decat reprosuri“, s-a destainuit Neculai.

„Am plecat ca nu am mai putut suporta. Mi-au sechestrat toate bunurile, asa ca am pornit-o de la zero. Eu si Nicoleta nu am vrut sa fim impreuna. Ei, prin modul cum s-au comportat cu noi, ne-au impins pe unul in bratele celuilalt.“

Bataile sotului au aruncat-o in bratele cumnatului

„Sotul meu, Cristinel, m-a batut mereu, fara nici un motiv. Cu Nicu nu am avut nici o relatie inainte de a ne muta impreuna, pe 4 august. Lui i-a fost mila de mine, cand vedea cum ma loveste sotul, care a stat la puscarie trei luni pentru furt de masini. E o bruta!

Pe 9 iulie m-a batut rau. M-a sechestrat in casa, m-a rupt in bataie, mi-a rupt coastele, mi-a ras cu lama tot parul din cap, apoi, cu un cutit mi-a crestat pielea capului. Nicu a aflat, a mers la parintii mei care au venit si m-au scos de acolo, mai mult moarta decat vie.

M-au dus la spital. De atunci nu m-am mai intors acolo. Acum stau cu Nicu in Bacau. Luni seara a venit Cristinel la usa noastra, a spart-o si a vrut sa ne bata. Noroc ca au intervenit vecinii si jandarmii, ca ne ucidea“, ne-a declarat Nicoleta, care poarta acum peruca.

„Sunt cheala. M-a nenorocit!“, tremura ea.

„N-a batut-o. I-a dat doar doua palme“

Concubinul parasit, Cristinel Relea, neaga acuzatiile aduse. „Astea sunt scorneli de ale lor. Vor sa-mi faca rau. In acea zi, ea a blocat usa, nu am sechestrat-o eu. A vrut sa-mi arate ce mult ma iubeste si a facut un lucru nesabuit. S-a ras singura in cap folosind aparatul meu de ras. Atunci s-a si taiat. Nici la ei la apartament nu am fost. Nici macar nu stiu unde stau.

Suntem trei familii nenorocite din cauza lor. Sper ca Dumnezeu imi va face dreptate!“.

Emilia Relea, soacra fugarilor, spune ca nimic din ce povestesc Neculai si Nicoleta despre ce s-a petrecut pana la fuga lor de acasa nu este adevarat. „Fiul meu nu a batut-o niciodata pe Nicoleta. I-a dat doar doua palme de ciuda ca-l inseala“.

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro