Sari direct la conținut

Doi politisti beti au agresat ziaristi

Gardianul

La Craiova, doi politisti au fost protagonistii unui circ in toata regula, dupa ce, unul dintre acestia a produs un accident de circulatie, din cauza faptului ca s-a urcat beat la volan. Mihaita Irinel Cojocaru, agent principal la Sectia 1 de Politie din Craiova, se afla la volanul unui autoturism Dacia. El nu a acordat prioritate intr-o intersectie si a fost lovit de o alta masina, marca Cielo.

Chiar daca vina ii apartinea in totalitate, politistul nu a ezitat sa-si verse furia pe persoanele aflate in celalalt autoturism avariat de el. La scurt timp, si-a facut aparitia si fratele soferului turmentat, si el politist in cadrul Politiei Municipale. Subofiterul care produsese accidentul se intorcea de la petrecerea sefului lor, comisarul Marian Grigore, comandantul Sectiei 1 din Craiova.

Afectat vizibil de aburii alcoolului, agentul Cojocaru a facut un taraboi in toata regula. Suparat ca imediat dupa accident, la fata locului au aparut ziaristii si stiind ca fratele sau se afla in stare de ebrietate, agentul sef Mihaita Cojocaru a inceput sa-i agreseze si sa-i injure pe reprezentantii mass–media, sositi la fata locului.

Parodia s-a incheiat dupa ce la locul faptei a ajuns o echipa a Serviciului Politiei Rutiere. Oamenii legii au hotarat sa-l conduca pe subofiterul turmentat la Spitalul Judetean de Urgenta Craiova, pentru a-i fi recoltate probele biologice, in vederea stabilirii alcoolemiei.

Seful Politiei Rutiere Dolj, comisarul-sef Marin Popescu, declara ca subofiterului turmentat i-a fost intocmit dosar de cercetare penala, sub aspectul comiterii infractiunii de conducere a unui autoturism pe drumurile publice in stare de ebrietate. In cele din urma, Irinel Mihaita Cojocaru a ajuns la sediul Politiei Rutiere. Acesta duhnea a alcool si abia mai putea sa mai mearga.

Subofiterul nu a recunoscut ca a baut si ameninta intr-una ca va sparge aparatele de filmat. Rezultatul analizelor recoltate agentului a fost de 1,55 la mie. Astfel, in afara de suspendarea permisului de conducere, subofiterul urmeaza a fi prezentat instantei pentru a primi pedeapsa cuvenita.

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro