Sari direct la conținut

Doi tineri de 18 ani au fost puși sub acuzare pentru uciderea actorului Johnny Wactor din serialul „General Hospital”

HotNews.ro
Doi tineri de 18 ani au fost puși sub acuzare pentru uciderea actorului Johnny Wactor din serialul „General Hospital”
Johnny Wactor a fost cunoscut pentru rolul său din „General Hospital”, dar el a apărut ca invitat și în alte seriale cunoscute, FOTO: Willy Sanjuan / AP / Profimedia

Doi bărbați în vârstă de 18 ani au puși sub acuzare pentru omor în cazul morții actorului Johnny Wactor, cunoscut pentru rolul său din serialul „General Hospital”, relatează Associated Press.

Procurorul districtual George Gascón a anunțat într-o conferință de presă că tinerii, identificați drept Robert Barceleau și Sergio Estrada, au fost inculpați luni la Curtea Superioară a Comitatului Los Angeles.

„Pierderea acestui tânăr actor talentat, care se afla în plină ascensiune și avea atât de multe de oferit lumii este profund resimțită de noi toți”, a spus Gascón.

Tinerii în vârstă de 18 ani vor fi trimiși în judecată alături de alți doi inculpați în cazul morții lui Wactor. Ceilalți doi inculpați au fost încadrați de procurori la fapte mai puțin grave decât cea de omor.

Toți cei 4 au fost arestați joia trecută. O solicitare transmisă de AP către biroul apărătorului public al comitatului, prin care se solicita un comentariu asupra cazului, nu a primit un răspuns imediat.

Actorul american a fost ucis în timp ce încerca să oprească jefuirea mașinii sale

Wactor, în vârstă de 37 de ani, a fost împușcat mortal în data de 25 mai a acestui an, când a surprins trei hoți în timp ce încercau să fure convertorul catalitic al mașinii sale.

Poliția a declarat că actorul tocmai plecase de la muncă împreună cu un coleg, când a văzut trei bărbați care ridicaseră mașina sa. Poliția a declarat că unul dintre ei a tras asupra lui Wactor fără provocare și l-a ucis.

Deși Wactor a avut de-a lungul carierei sale mai multe apariții sporadice în diferite seriale TV difuzate în Statele Unite, inclusiv Criminal Minds, NCIS sau Westworld, el este cel mai cunoscut pentru rolul lui Brando Corbin din telenovela medicală General Hospital.

Potrivit Guiness World Records, General Hospital este cea mai longevivă telenovelă încă în producție în SUA și a doua cea mai longevivă din istorie. Primul episod al seriei a fost difuzat în 1963 și ea a ajuns la un total de peste 15.000 de episoade.

Wactor a jucat în 164 de episoade ale serialului, între 2020 și 2022.

INTERVIURILE HotNews.ro