Sari direct la conținut

Doug Emhoff, soțul Kamalei Harris, a povestit cum s-au cunoscut la un blind date. „Cine dă un telefon de flirt, prima oară, la 8:30 dimineața?”

HotNews.ro
Doug Emhoff, soțul Kamalei Harris, a povestit cum s-au cunoscut la un blind date. „Cine dă un telefon de flirt, prima oară, la 8:30 dimineața?”
Kamala Harris/Profimedia

În discursul său de la Convenția Democrată, avocatul Doug Emhoff a spus că, pentru a-i cere Kamalei Harris prima lor întâlnire romantică, el n-a avut altceva de făcut decât să sune la 8:30, pentru că atât de ocupată era Harris pe când era procuror. 

„Al doilea domn”, cum singur se autoironizează avocatul Doug Emhoff, soțul vicepreședintei Kamala Harris, a vorbit în fața a zeci de mii de oameni marți noaptea, la Chicago, unde are loc Convenția Democrată.

El a povestit cum s-au cunoscut. Avocatul a avut o întâlnire cu niște clienți, la finalul căreia unul dintre ei i-a recomandat un „blind date”, o întâlnire romantică „de test”, fără ca cei doi să se cunoască înainte. Avocatul era divorțat și avea doi copii.

I s-a spus să sune de dimineață, la prima oră civilizată, 8:30, din cauza programului Kamalei Harris.

Doug Emhoff/Foto: Profimedia

Mesaj stânjenitor către Kamala Harris

Doug Emhoff a povestit amuzat cum a sunat, i-a răspuns robotul și a lăsat un mesaj neîndemânatic, pe care l-a considerat dezastruos.  „Hei, sunt Douuuuugg”, își amintește el că a spus, înainte de a începe să bată câmpii.

A crezut că totul s-a sfârșit înainte de a începe. Spre surpriza lui Doug, Kamala l-a sunat înapoi „și am râs vreme de o oră”, deși erau la primul lor dialog, necunoscându-se până atunci. 

A povestit suporterilor Kamalei Harris cum ea a păstrat înregistrarea stânjenitoare și i-o pune la fiecare aniversare a căsătoriei lui. Sunt căsătoriți de 10 ani.

„Îi place să vadă că oamenilor le merge bine și urăște când sunt tratați nedrept”

În tradiția politicii americane, unde chestiunile private sunt disecate în cazul celor care cer votul publicului, soțul Kamalei Harris a încercat să explice care este temperamentul ei, care îi sunt credințele, ce o animă. 

„Își găsește bucuria în urmărirea justiției. Îi înfruntă pe bătăuși la fel cum m-au învățat părinții mei. Îi place să vadă că oamenilor le merge bine și urăște când sunt tratați nedrept. Ea crede că această muncă necesită o curiozitate față de ceea ce fac oamenii. Empatia ei este punctul ei forte”.

„Asta este ea”, a spus dl Emhoff. „Ori de câte ori este nevoie de ea, oricum este nevoie de ea, Kamala se ridică la înălțimea așteptărilor”, a mai spus soțul ei.

INTERVIURILE HotNews.ro