Sari direct la conținut

Droguri si focuri de arma in Mamaia

Observator de Constanta

Politisti travestiti in gunoieri au reusit sa prinda un traficant de droguri

Droguri si focuri de arma in Mamaia

• Cel de-al doilea suspect a fugit imediat ce colegul lui a fost retinut

Ieri dupa amiaza, politistii de la Centrul Zonal de Combatere a Crimei Organizate si Antidrog Constanta, sub supravegherea Parchetului de pe linga Tribunalul Constanta, au mai facut o captura de droguri. Oamenii legii aveau informatii ca in fata hotelului Parc urma sa se incheie o tranzactie intre dealer-ii de pe piata de cocaina a orasului.

Politisti de la C.Z.C.C.O.A. au ales o cale ingenioasa de a actiona pentru prinderea traficantilor de droguri. Astfel, acestia s-au deghizat in gunoieri, si au filat momentul in care s-a perfectat tranzactia celor 100 de grame de cocaina. Unul dintre dealeri a incercat sa se ascunda in toaleta din receptia hotelului, fiind imediat identificat si retinut de politisti. G.E.

(numele traficantului nu a fost inca dat publicitatii) primise pentru cele 100 de grame de cocaina suma de 5.000 de dolari. Individul a fost condus la Parchetul de pe linga Tribunalul Constanta pentru a se stabili provenienta marfii si, eventual, sursele de unde erau furnizate cantitatile de drog.

Pentru prinderea celui care a primit drogurile, politistii au facut uz de armele din dotare, tragind mai multe gloante in directia autoturismului marca Ford Focus de culoare visinie, cu care a reusit sa sparga barajul politiei.

Conform Legii 143/2000, pentru traficarea de droguri de mare risc, cei doi indivizi identificati ieri, daca se va dovedi ca sint vinovati, risca pedepse privative de libertate intre 10 si 20 de ani.

La ora inchiderii editiei, Parchetul de pe linga Tribunalul Constanta continua audierea lui G.E., iar politistii constanteni de la compartimentele operative formasera filtre pe majoritatea arterelor principale, incercind sa dea de urma lui R.S., cel de-al doilea presupus traficant de droguri.

Vom reveni cu amanunte.

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro