Sari direct la conținut

Echipamente multimedia wireless de ultima generatie

Gardianul

Qualcomm Incorporated, lider mondial al tehnologiei digitale wireless CDMA si actionar indirect la operatorul autohton de telefonie mobila Zapp, a anuntat, ieri, disponibilitatea primelor chipset-uri Enhanced Multimedia Platform (Platforma Avansata Multimedia – PAM) care ofera solutii complet integrate cu performante inalte, consum redus de energie, optimizate pentru a sprijini si stimula cererea

de aplicatii de date multimedia in comunicatiile fara fir. Chipset-ul Mobile Station Modem (MSM), MSM6150 pentru CDMA2000 1X si chipset-ul MSM6550 pentru CDMA2000 1X, 1xEV-DO si GSM/GPRS au o capacitate de procesare sporita semnificativ, capabilitati audio, video si grafice optimizate.

Chipseturile pentru PAM integreaza functiile de modem si procesor multimedia pe un singur cip, pentru a permite dezvoltarea de dispozitive sofisticate la dimensiuni reduse, care sa creasca utilizarea la scara larga a continutului multimedia pe retelele de generatia a treia (3G).

„Continuam sa ne indeplinim promisiunile facute de dezvoltare a celei mai extinse game din industrie in domeniul chipset-urilor wireless, permitand producatorilor si operatorilor parteneri sa ofere consumatorilor noi dispozitive si servicii“, a declarat presedintele Qualcomm CDMA Technologies, Sanjay K. Jha.

„Cu chipset-urile pentru PAM, partenerii nostri vor crea noi oportunitati si isi vor spori veniturile prin injectarea de continut multimedia in telefoanele mobile“, a adaugat oficialul companiei.

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro