Sari direct la conținut

Ex-prefectul reinvestit la Finante

Realitatea bihoreana

Ex/prefectul de Bihor, Florian Serac, a fost mazilit de colegii de partid, in folosul dusmanului sau de la alegerile care au avut loc in urma cu un an, Gheorghe Sarb.

Lovitura suferita de Serac a facut si victime colaterale. Intregul sau staff a fost inlaturat si pus pe liber. Situatia ex/prefectului, in momentul de fata, devine tot mai clara, conducerea PSD i/a dat binecuvantarea sa se intoarca la vechiul pos administrativ de la Directia Generala Finantelor Publice Bihor, in functia de director executiv.

Opinia fostilor colegi este impartita, unii se bucura (numarul acestora fiind mic), majoritatea insa si/au aratat temerea in legatura cu intoarcerea sa.

Finantistii nu uita momentele de tensiune, de acum doi ani, cand Florian Serac a destituit din fuctii toata suflarea Finantelor Publice, organizand adhoc noi concursuri.

Ei se tem ca ex/prefectul, afectat de mazilirea de care a avut parte, sa nu isi verse amarul pe colegi. Un lucru este cert, reactivarea sa in functia de sef al Finantelor va produce unele schimbari la nivelul conducerii institutiei, Ioan Mihaiu, cel care a asigurat interimatul la sefia directiei, va fi obligat sa se multumeasca cu presedintia Agentiei Nationale pentru

Administratie Fiscala Bihor, restul directorilor urmand sa accepte noutatile cu care va reveni seful..

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro