Sari direct la conținut

FOTO Preoți ruși se roagă pe un câmp pentru stingerea unui incendiu la un depozit de petrol care arde de patru zile, în Rostov

HotNews.ro
Incendiu major la un depozit de petrol din Proletarsk, regiunea Rostov, după un atac ucrainean cu dronă kamikaze. Foto: east2west news / WillWest News / Profimedia
Incendiu major la un depozit de petrol din Proletarsk, regiunea Rostov, după un atac ucrainean cu dronă kamikaze. Foto: east2west news / WillWest News / Profimedia

Doi preoți ruși au făcut rugăciuni pe un câmp din apropierea unui depozit de petrol din regiunea Rostov, care a luat foc după un atac ucrainean cu drone la sfârșitul săptămânii trecute, scrie publicația independentă Meduza.

Eparhia Volgodonsk a Bisericii Ortodoxe Ruse a oficiat o slujbă în orașul Proletarsk din regiunea Rostov.

O fotografie din timpul rugăciunilor a apărut pe canalul Telegram al eparhiei pe 20 august, scrie Meduza.

Aceasta arată doi preoți stând pe un câmp cu o icoană a Maicii Domnului în timp ce în depărtare se ridică o coloană de fum de la incendiul care a izbucnit la depozitul de petrol.

Potrivit postării, clericii s-au rugat, de asemenea, în capelă pentru sănătatea pompierilor răniți în timpul intervenției de stingere a incendiului.

Un depozit de petrol din Proletarsk a luat foc ca urmare a unui atac cu drone ucrainene în noaptea de 17 spre 18 august. Mai multe rezervoare de petrol au ars atunci.

În seara zilei de 20 august, un alt rezervor a explodat la depozitul de petrol. După patru zile, flăcările nu au fost stinse.

Presa de stat a relatat miercuri, 21 august, că numărul persoanelor rănite în incendiu a crescut la 42 de persoane, potrivit autorităților ruse.

Urmăriți cele mai recente evoluții ale războiului din Ucraina LIVETEXT pe HotNews.ro

INTERVIURILE HotNews.ro