Sari direct la conținut

George Clooney și Brad Pitt vorbesc despre marea lor dezamăgire cu privire la „Wolfs”, noua lor comedie de acțiune

HotNews.ro
imagine din Wolfs, cu George Clooney și Brad Pitt / FOTO: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia
imagine din Wolfs, cu George Clooney și Brad Pitt / FOTO: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Actorii George Clooney și Brad Pitt recunosc că sunt dezamăgiți că ultima lor comedie „Wolfs” nu va fi lansată la scară largă în cinematografe și, în schimb, se îndreaptă aproape direct spre serviciul de streaming Apple TV, relatează Reuters.

„Este o dezamăgire”, a spus Clooney duminică, adăugând că serviciile de streaming, cum ar fi Apple AAPL.O, au fost totuși vitale pentru viitorul filmului, oferind actorilor oportunități și generând audiențe mai mari pentru munca lor.

„Streaming, avem nevoie de el, industria noastră are nevoie de asta”, a spus el.

Scrisă și regizată de Jon Watts, „Wolfs”, comedia de acțiune îi arată pe Clooney și Pitt în rolurile unor profesioniști care sunt forțați să facă echipa pentru a curăţa locul unei crime

Apple a semnalat inițial că va plasa filmul într-un număr mare de cinematografe înainte de lansarea TV, dar a optat în schimb să-l afișeze pentru scurt timp într-un număr restrâns de cinematografe din SUA și apoi să-l difuzeze pe serviciul său de streaming.

„Întotdeauna vom fi romantici în ceea ce privește experiența din cinematografe. În același timp, îmi place existența serviciilor de streaming pentru că putem vedea mai multă poveste, vom vedea mai mult talent, avem mai mulți ochi”, a spus Pitt. „Este un echilibru delicat acum și se va corecta de la sine.”

Întrebat ce înseamnă dacă două dintre cele mai mari nume din domeniu nu ar putea obține o lansare largă în cinematograf, așa cum au cerut, Clooney a glumit: „Clar, vom refuza”.

La șaisprezece ani după ultima apariție împreună în comedia fraților Coen din 2008, „Burn After Reading”, Pitt și Clooney au spus că au profitat de șansa de a se reuni când au citit scenariul lui Watts pentru „Wolfs”.

Brad Pitt şi George Clooney au sosit duminică pe Lido pentru prezentarea noului lor film, „Wolfs”, în cadrul Festivalului de Film de la Veneția.

INTERVIURILE HotNews.ro