Sari direct la conținut

Gloria Bistrita – Apulum 6-1

Gazeta Sporturilor

Sub Grant, Gloria lui Padureanu a facut figuratie in fata Rapidului, lasindu-i pe banca pe Iftodi si Coroian. Motivul invocat: Coroian a fost accidentat, iar Iftodi nu poate juca fara el! Ieri, ambii au fost titulari. Consecinta: un succes categoric in fata unor stafii, ca altfel nu pot fi numiti jucatorii din Alba Iulia.

Prapastiile din apararea Bistritei din runda trecuta au disparut complet, iesind la iveala un zid beton de care „flaminzii” lui Pelici s-au izbit de fiecare data.

Cu banderole albe pe brat, in semn de protest fata de neachitarea restantelor financiare, Maier si compania au protestat ieri si fata de fotbal. Peste toti, s-a ridicat gafeurul Cotora, care le-a oferit oportunitatea lui Coroian (21) si Costin (35) sa-si treaca numele pe tabela.

A mai inscris si Negrean, iar Pelici era cu capul in pamint dupa o prima repriza in care elevii sai n-au tras nici macar un sut pe spatiul portii. Macelul a continuat si in partea secunda, cu Coroian, din nou, Iftodi si Peres in rolul de killeri ai lui Apulum. Un game, set si meci al Gloriei, colorat si de genialitatea lui Maier in citeva momente ale jocului si de golul de senzatie al lui Balauru.

Clovnul Cotora

Prestatia portarului Florin Cotora a fost demna de un serial de comedie. Mai intii, a scapat balonul pe sub el la lovitura libera executata de Costin (35), fara reactie fiind si la primul gol inscris de Coroian dupa o faza similara. Apoi, in repriza secunda, a retinut balonul trimis inapoi de Balauru la 10 metri, fiind penalizat cu o lovitura indirecta, din care Coroian a marcat din nou.

„A fost cea mai neagra zi din viata mea. Dupa un astfel de meci, imi vine sa ma las de fotbal. Mi-e rusine fata de colegi”, a spus la final portarul lui Apulum. y Dan Henegar (Bistrita)

Nu incepuse campionatul si FCM Bacau era considerata principala candidata la retrogradare, mai ales ca Dumitru Sechelariu pierduse Primaria. Nu numai ca moldovenii fac fata, dar stau binisor pe locul cinci, cu „0” in clasamentul adevarului, chiar daca echipa cuprinde jucatori anonimi ca Bojescu, Gheorghiu, Tanasa sau Matei.

Prima repriza a fost slaba, fara consistenta, cu exceptia golului o singura faza meritind sa fie consemnata. Ionut Matei s-a insinuat in spatele mijlocasului de banda Ilie Baicu si a centrat in fata portii, insa Gheorghiu a lovit prost mingea si nu a nimerit cadrul portii.

Era minutul 7, iar dupa opt minute acelasi scenariu s-a derulat la deschiderea scorului, devenind clar ca e o faza repetata de jucatorii lui Cristi Popovici la antrenamente: acelasi Matei a tisnit de la limita ofsaidului, a patruns in careu si a sutat spre coltul lung, Coman a respins in fata, iar de la sase metri Narcis Raducan a reluat in plasa.

Cine credea ca mai rau de atit nu se poate, n-a trebuit sa astepte decit sa treaca pauza. Caci repriza secunda a fost chiar si mai fada.

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro