Sari direct la conținut

Internet pe banda larga in zona Baneasa-Pipera-Iancu Nicolae

Romania Libera

Pentru 128 kbps abonamentul este 40 dolari pe luna, pentru 512 kbps – 120 dolari pe luna. Celelalte servicii incluse sunt: contul de e-mail (cu 20 MB spatiu memorie) si spatiu de gazduire a paginii web (de 20 MB) in domeniile oferite de Orange sau in orice domeniu apartinand clientului. Accesul la Internet este nelimitat si nu se contorizeaza volumul de trafic.

Instalarea serviciului este rapida, iar accesul se face fara nume de utilizator si fara parola. Abonatii Orange au un discount de 10%. Un alt avantaj este acela al realizarii unor miniretele de calculatoare, caz in care posesorii acestora vor imparti banda.

Serviciul respectiv este disponibil deocamdata in zona Baneasa-Pipera-Iancu Nicolae. Insa, potrivit declaratiilor lui Bernard Moscheni, directorul general al companiei, se va extinde pas cu pas, atat in Bucuresti, cat si in alte orase ale tarii.

Oficialii companiei garanteaza, pe langa largimea de banda maxima contractata, viteza de transfer al datelor, astfel incat calitatea serviciului este asigurata si in perioadele de varf. Modem-ul radio este furnizat de operatorul de telecomunicatii la achizitionarea serviciului, in mod gratuit.

Prin noul serviciu se incearca atragerea clientilor privati din zonele rezidentiale, a clientilor-companii din aria de acoperire si a clientilor din parcurile industriale.

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro