Sari direct la conținut

Justin Timberlake, condamnat la muncă în folosul comunității după ce a fost prins conducând sub influența alcoolului

HotNews.ro
Justin Timberlake arestat pentru conducere sub influența alcoolului / FOTO: Jordan Strauss / AP / Profimedia
Justin Timberlake arestat pentru conducere sub influența alcoolului / FOTO: Jordan Strauss / AP / Profimedia

Starul pop american Justin Timberlake va trebui să presteze muncă în folosul comunității pentru că a condus în stare de ebrietate în iunie, a hotărât vineri un judecător la un tribunal de lângă New York, unde starul a pledat vinovat, potrivit presei americane, relatează AFP.

Cântărețul a fost arestat într-o noapte de iunie în timp ce conducea un BMW în Sag Harbor, New York, din cauză că nu a putut să-și mențină vehiculul pe un curs „corespunzător”, potrivit poliției.

După ce a pledat inițial nevinovat, ceea ce ar fi dus la un proces, el a pledat în cele din urmă vinovat vineri pentru acuzații minore de conducere în stare de ebrietate într-un tribunal din Sag Harbor.

Potrivit revistei Rolling Stone, cântărețul s-a prezentat vineri la tribunal din Long Island, New York, și a pledat vinovat la acuzația că starea sa era alterată de alcool și nu că era intoxicat cu alcool, diferența fiind dată de concentrația de alcool din sânge și respectiv de încadrarea judiciară.

Potrivit ABC, judecătorul l-a condamnat la amendă, 25 de ore de muncă în folosul comunității și să facă o declarație publică privind siguranța rutieră.

INTERVIURILE HotNews.ro