Sari direct la conținut

Kaufland România: Alături de campionii noștri la fiecare vâslă

Kaufland România: Alături de campionii noștri la fiecare vâslă
Kaufland România, sponsor oficial al Federației Române de Canotaj

Kaufland România, sponsor oficial al Federației Române de Canotaj, felicită echipa participantă la Jocurile Olimpice de la Paris pentru performanțele excepționale din acest an, demonstrând din nou că România este o forță de necontestat în canotajul mondial.

Sportivii români au avut o prestație remarcabilă în competițiile internaționale recente, reușind să aducă acasă două medalii de aur și trei de argint. Marian Enache și Andrei Cornea au triumfat în proba de dublu vâsle, iar echipa feminină de 8+1, formată din Maria Magdalena Rusu, Roxana Anghel, Ancuţa Bodnar, Maria Lehaci, Adriana Adam, Amalia Bereş, Ioana Vrînceanu, Simona Radiş și Victoria Ştefania Petreanu, a obținut, de asemenea, aurul, în proba regină a canotajului. În plus, România a câștigat trei medalii de argint: Gianina van Groningen şi Ionela Cozmiuc la dublu vâsle feminin – categorie uşoară, Ancuța Bodnar și Simona Radiș la dublu vâsle și Ioana Vrînceanu și Roxana Anghel la dublu rame.

Parteneri în Performanță și Fapte Bune

Felicităm echipa națională de canotaj pentru rezultatele excepționale obținute în acest an. Lotul național de canotaj a dat dovadă de perseverență, dedicare și merită tot respectul și susținerea noastră. Sperăm ca această poveste de succes să inspire și alte generații de sportivi români. Ne mândrim că suntem parteneri în călătoria lor și abia așteptăm să le urmărim parcursul”, a declarat Katharina Scheidereiter, CSR Manager Kaufland România.

Kaufland România se angajează să sprijine sportul și să promoveze un stil de viață sănătos printr-o investiție anuală de aproximativ 1 milion de euro în proiecte dedicate mișcării și sănătății.

Solidaritate și Implicare

Kaufland crede în puterea sportului de a transforma vieți și comunități. De aceea, compania sprijină sportivii nu doar pe teren, ci și prin acțiuni de voluntariat menite să aducă bucurie și speranță celor care au nevoie. În parteneriat cu Fundația HOSPICE Casa Speranței, voluntarii Kaufland România, alături de Elisabeta Lipă, președinta Agenției Naționale pentru Sport, și sportivi din lotul de tineret al Federației Române de Canotaj, au pregătit peste 200 de pachete de Crăciun pentru copiii aflați în grija fundației. Acestea au fost distribuite la petrecerea de Crăciun din decembrie 2023, organizată de echipa HOSPICE și ambasadorii acesteia.

În luna iunie, aceștia au continuat să se implice social prin organizarea unei acțiuni de ecologizare pe marginea Lacului Snagov, unde au adunat sute de saci de deșeuri. Doamna Elisabeta Lipă și tinerii de la Federația Română de Canotaj, care și-au dedicat ore din antrenamente pentru a fi alături de echipa Kaufland, au condus această inițiativă.

Acțiunea face parte din programul „Timp pentru Bine”, lansat de Kaufland România la inițiativa lui Marco Hößl, CEO Kaufland România & Moldova, și își propune să construiască o cultură a implicării active și a responsabilității sociale în România, transformând voluntariatul într-un obicei. Prin aceste eforturi, oamenii înțeleg că schimbarea nu vine de la sine, ci atunci când se implică împreună, ca o echipă.

Aceste realizări arată nu doar succesul sportivilor noștri, ci și dedicarea Kaufland România față de comunitate și sănătate. Prin susținerea echipei de canotaj și implicarea în acțiuni sociale sau de protejare a mediului, Kaufland dovedește că adevărata putere vine din colaborare și solidaritate.

Felicitările merg către echipa de canotaj pentru succesele impresionante, iar mulțumirile se îndreaptă către toți cei care au contribuit – sportivi, voluntari și parteneri. Fie că este vorba de performanțe sportive sau de acțiuni caritabile, aceste eforturi comune aduc bucurie și speranță în viețile celor din jur. Împreună, ca o echipă unită, putem face o diferență reală și pozitivă în România.

Articol susținut de Kaufland