Sari direct la conținut

Libertatea presei in Scoala

Ziua

Programul News To know – Stiri sa stii, organizat de Liga Tinerilor Romani de Pretutindeni cu sprijinului Ambasadei SUA la Bucuresti, a ajuns intr-o a doua faza, desfasurandu-se in prezent la Tabara Internationala Eforie Sud.

Miercuri, copii prezenti in tabara au avut ocazia sa se intalneasca cu realizatorul TVR Radu Gaina si redactorul cotidianului ZIUA, George Damian, alaturi de reprezentanti ai Ambasadei SUA la Bucuresti. La intalnirea de acum doua zile au participat si redactorii revistei „Adolescentul” din Constanta, creandu-se astfel posibilitatea unui real dialog intre elevi si jurnalisti.

In cadrul programului mentionat, sute de copii intre 10 si 16 ani veniti pe litoralul de la Eforie Sud in tabara vor afla de ce este important sa citesti un ziar, o revista, de ce e bine sa fii mereu informat, care este rolul presei intr-o societate democratica.

Copiii aflati in tabara vor avea ocazia sa se intalneasca cu jurnalisti precum: Gabriela Avram, Mircea Toma, Gianina Corondan, Adrian Cioroianu, Marian Voicu si alti reprezentanti mass-media.

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro