Sari direct la conținut

Lucian Viziru s-a despartit de Catrinel

Gardianul

Vestea despartirii lui Lucian Viziru de Catrinel Sandu nu a fost pentru multi o surpriza, stiut fiind faptul ca, de foarte mult timp, ei isi tot amanau nunta. De altfel, prin targ a umblat vorba ca simpaticul prezentator ar fi avut niscaiva aventuri si cu alte femei sau ca insasi Catrinel a calcat stramb.

Ei bine, motivul real al separarii este stiut doar de cei doi, insa este clar ca nunta, care ar fi trebuit sa aiba loc in primavara acestui an, a ramas doar o fantezie neimplinita. Incercand sa lamureasca situatia, ca o vedeta de televiziune care se respecta, Lucian a remis presei un comunicat.

„Desi amandurora ne pare rau si am sperat ca lucrurile se vor redresa si vor fi ca inainte, din punctul meu de vedere povestea noastra a luat sfarsit si nu se mai poate repara nimic. (…) Fara sa ne dam seama, s-a creat o distanta intre noi care ne impiedica sa mai fim impreuna si sa fie ca la inceput.

(…) Nu vom putea fi mai mult decat amici si prieteni foarte buni“, a declarat, cu diplomatie, prezentatorul. Oricum ar fi, viata merge inainte.

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro