Sari direct la conținut

Lucruri care te seaca

Evenimentul Zilei

Expresia “cutare ma seaca” devine deja o axioma cind esti fata in fata cu televizorul. Te seaca, adica nu e propriu-zis linga tine ca sa-i spui vreo doua, dar se afla tot timpul in casa ta. Te seaca, adica te vlaguieste prin prezenta incapatinata un personaj, o reclama, o anomalie, fara ca tu sa faci mare lucru etc.

Iata, prin urmare, citeva lucruri care ma seaca (dupa cum ati observat, probabil, n-am pretins niciodata ca ceea ce ma seaca pe mine v-ar seca si pe voi – nici nu e normal sa faci asa ceva):

1. Ma seaca reclama la un deodorant in care o femeie isterica se rade cu un cutit de hacuit mistreti, cade cu unele glande sudoripare exact peste nasul iubitului etc. Tot la capitolul “reclame”, ma seaca facatura cu Mutu, lipit cu adeziv ieftin de vedete adevarate in arena gladiatorilor.

2. Ma seaca si comentatorii de la Campionatul European. Pe teren joaca 22 de insi, fiecare cu cite o poveste demna de un roman. Si totusi comentariile se invirt ametitor in jurul unor observatii de doi lei pe marginea jocului, chiar si atunci cind acesta treneaza. Documentati-va, baieti, vorbiti macar putin cu tovarasul Google – va gaseste asta tot ce vreti…

3. Ma seaca niste oameni de pe Acasa – Cabral, Viziru care si-a pierdut si si-a gasit catelul etc. Nu neaparat ei, cit formatul emisiunilor acestora. Orice ar face, ajung pina la urma la niste sini dezgoliti pe care ba ii picteaza, ba ii contempla, ba mai stiu eu ce le fac. Din aceleasi motive, ma seaca si “Ciao, Darwin!”.

4. Ma seaca analistul Cornel Dinu – si nu pentru ca sint stelist, ci pentru ca e atit de pisalog… E un fel de soacra absoluta a fotbalului nostru: te bate la cap cu dacii si romanii si alte fapte istorice repovestite dupa ureche pina cedezi nervos.

5. Ma seaca faptul ca a cistigat Iustin Big Brother-ul (show care obisnuia sa-mi placa in variantele straine, dar pe care l-am ignorat anul acesta – se mai maturizeaza omul!). A fost votat (iarasi) cel mai sarac, cinstit, oropsit artist. Romanilor le plac oamenii stersi, care pling din orice – personalitatile puternice ii sperie si ii indispun. Asta inteleg eu. Iar acest lucru ma seaca.

Miine va spun ce nu ma seaca.

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro