Sari direct la conținut

Mike Tyson spune că Jake Paul va fugi din ring „ca un hoț” în timpul partidei de box ce va fi transmisă de Netflix

HotNews.ro
Mike Tyson spune că Jake Paul va fugi din ring „ca un hoț” în timpul partidei de box ce va fi transmisă de Netflix
Mike Tyson alături de Jake Paul, FOTO: INSTAR Images / Profimedia

Mike Tyson s-a declarat în formă şi pregătit pentru meciul său din 15 noiembrie cu Jake Paul, cei doi boxeri susţinând duminică o conferinţă de presă comună la New York, relatează agenția Reuters, citată de News.ro.

Meciul a fost programat iniţial pentru 20 iulie, dar a fost amânat după ce fostul campion la categoria grea Tyson, în vârstă de 58 de ani, a avut o criză de ulcer care l-a obligat să se odihnească.

„Iron Mike”, care are un record de 50 de victorii şi 6 înfrângeri, cu 44 de knockout-uri, a fost unul dintre cei mai temuţi grei din istorie, dar nu a mai disputat un meci profesionist din 2005.

Când a fost întrebat de ce s-a întors în ring atât de mult timp după retragere, răspunsul lui Tyson a fost clar:

„Pentru că pot. Cine altcineva o poate face în afară de mine? Avem un YouTuber care luptă cu cel mai mare luptător care a trăit vreodată. S-ar putea să fi fost în ring cu oameni care au aceleaşi intenţii, dar nu a înfruntat realitatea. De îndată ce îl prind pe tipul ăsta, se va termina totul, va fugi. Va fugi ca un hoţ”.

Paul, care a fost huiduit de public, a susţinut că îl va „adormi” pe Tyson. „Sunt aici să fac 40 de milioane de dolari şi să pun la pământ o legendă”, a spus Paul.

„Îl iubesc pe Mike şi îl respect, dar nu mai suntem prieteni până pe 15 noiembrie”, a spus el.

Când a fost întrebat dacă îi este frică să fie în ring cu Paul, Tyson a răspuns sarcastic: „Sunt îngrozit”.

Paul, un YouTuber transformat în boxer în vârstă de 27 de ani, are un record de 10-1 la box.

Lupta va fi transmisă în direct la nivel global pe Netflix şi va avea loc la stadionul AT&T din Arlington, Texas, cu o capacitate de 80.000 de locuri.

INTERVIURILE HotNews.ro