Sari direct la conținut

Nicolae Ciucă, votat în unanimitate de conducerea partidului pentru prezidențiale. Candidatura trebuie aprobată de Consiliul Național al PNL

HotNews.ro
Nicolae Ciucă, votat în unanimitate de conducerea partidului pentru prezidențiale. Candidatura trebuie aprobată de Consiliul Național al PNL
Nicolae Ciucă. Foto: Inquam Photos / George Călin

Biroul Politic Național l-a votat joi, în unanimitate, pe Nicolae Ciucă pentru candidatura la prezidențiale. Numirea lui drept candidat PNL are nevoie de aprobarea Consiliului Național al partidului, scrie News.ro.

UPDATE 14:50 Președintele PNL, Nicolae Ciucă, a anunțat că a primit votul unanim al BPN pentru a candida la alegerile prezidențiale.

„PNL a intrat în linie dreaptă în ceea ce privește campania electorală până la finalul anului, pe cele două componente – campania pentru prezidențiale și campania pentru alegerile parlamentare. Le mulțumesc colegilor mei pentru încredere. Am convingerea că doar împreună cu toți membrii PNL vom reuși să intrăm în turul doi și să câștigăm alegerile”, a spus Ciucă.

BPN al PNL a votat depunerea candidaturii lui Nicolae Ciucă la Consiliu Naţional al liberalilor, pentru alegerile prezidenţiale. Consiliul ar urma să aibă loc pe data de 15 septembrie.

Consiliul Național al PNL va convoca aproximativ 1.400 de delegați liberali din toată țara. 

Ministra Culturii, Raluca Turcan, a declarat înainte de începerea ședinței cu conducerea partidului că președintele PNL, Nicolae Ciucă are „prima șansă nu doar de a fi candidatul la preşedinţie dar şi de a ajunge preşedintele României”.

INTERVIURILE HotNews.ro